VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!

Pretekli konec tedna so oblasti na otoku Gran Canaria zaprli tri plaže, saj so v bližini kopnega opazili najmanj dva morska psa.

Splet je obkrožil tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo enega od morskih psov, ki je kopalce pregnal v beg, ko se je nevarno približal plaži.

Zaradi previdnostnih ukrepov so oblasti zaprli plaži Melenara in Salinetas na vzhodu ter plažo San Agustin na jugu otoka. Eden od morskih psov, ki naj bi v dolžino meril okoli dva metra, se je namreč na plaži Melenara nevarno približal obali.


Facebook
Reševalci so skupaj z oblastmi iz vode evakuirali kopalce, na plaži pa izobesili rdečo zastavo, ki tam prepoveduje kopanje. Na lov za morskim psom so se podali z vodnimi skuterji, a živali niso uspeli izslediti.

V bližini omenjene plaže, kjer so posneli prvega morskega psa, so nato iz zraka opazili še drugega. Napadi morskih psov na človeka so sicer zelo redki. Poglejte si prizor z otoka Gran Canaria na Kanarskih otokih.

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Lepa ribica. Morda bi se Janezek šel tja kopat...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika