VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več

Na številnih bencinskih servisih širom Slovenije je sodeč po obvestilih na črpalkah že včeraj zmanjkalo gorivo.

Podobnim prizorom smo priča tudi danes, na družbenem omrežju pa se je razširil video posnetek s Petrolovega bencinskega servisa, ki je sprožil val kritik slovenskih voznikov.

Avtorja video posnetka je na Petrolu v Celju ob točilni postaji pričakalo obvestilo, da goriva ni več. Ker je bil seznanjen s tem, da so ljudje v drugih krajih rezervoarje napolnili kljub obvestilom, da goriva ni, je srečo poskusil tudi sam.


Kljub obvestilu je v celoti uspel napolniti rezervoar svojega vozila - celotno dogajanje je posnel, na blagajni pa mu zaposleni niso znali pojasniti, zakaj je temu tako. Dodal je, da so ga kljub njegovemu dejanju korektno postregli. Na Petrolu zavračajo očitke, da se gorivo namenoma zadržuje, ob tem pa so dodali, da so kapacitete polno zasedene, saj se je povpraševanje po gorivu povečalo za 100%.

Danes so na ministrstvu dejali, da bodo na teren poslali vse tržne inšpektorje, ki so na voljo. V kolikor prihaja do zavajanja potrošnikov in do kršitve zakonodaje, bodo proti kršiteljem ustrezno postopali.

0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Da sem prišel domov sem včeraj v motor moral natankati stotko. Veste, po čem je bila? Po 2,22 €/liter (?!!)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!