VIDEO: Nam vlada res krade denar iz žepa? To je posnetek, ki obkroža Slovenijo...

Gradnja Drugega tira še vedno buri duhove. Končna predorska izvedba, ki so jo podprle stroke, vse lokalne skupnosti in pristojna ministrstva, še vedno mnoge zelo moti.

Razlog? Previsoka cena gradnje kljub zahtevnemu terenu.

Prav te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem član stranke SNS Zoran Stevanović s "kmečko logiko" mnoge prepričuje, da nam vlada tudi pri omenjenem projektu denar krade iz žepa.

Sam pravi, da je to nov idealni primer tatvine, saj naj bi cena gradnje Drugega tira vsaj enkrat presegala najvišjo ceno za gradnjo železnice na najbolj zahtevnem terenu.

Omenjeno ceno je po svojih besedah Zoran Stevanović pridobil ob preučevanju nemških železnic.

Nam gre v Sloveniji res tako dobro, da bi morali denar metati skozi okno? Nekaterim je očitno za davkoplačevalski denar popolnoma vseeno...
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Plastična in otipljiva predstavitev, kako vse to pri nas funkcionira.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo