VIDEO: Nam vlada res krade denar iz žepa? To je posnetek, ki obkroža Slovenijo...

Gradnja Drugega tira še vedno buri duhove. Končna predorska izvedba, ki so jo podprle stroke, vse lokalne skupnosti in pristojna ministrstva, še vedno mnoge zelo moti.

Razlog? Previsoka cena gradnje kljub zahtevnemu terenu.

Prav te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem član stranke SNS Zoran Stevanović s "kmečko logiko" mnoge prepričuje, da nam vlada tudi pri omenjenem projektu denar krade iz žepa.

Sam pravi, da je to nov idealni primer tatvine, saj naj bi cena gradnje Drugega tira vsaj enkrat presegala najvišjo ceno za gradnjo železnice na najbolj zahtevnem terenu.

Omenjeno ceno je po svojih besedah Zoran Stevanović pridobil ob preučevanju nemških železnic.

Nam gre v Sloveniji res tako dobro, da bi morali denar metati skozi okno? Nekaterim je očitno za davkoplačevalski denar popolnoma vseeno...
0
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Plastična in otipljiva predstavitev, kako vse to pri nas funkcionira.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil