VIDEO: Nam vlada res krade denar iz žepa? To je posnetek, ki obkroža Slovenijo...

Gradnja Drugega tira še vedno buri duhove. Končna predorska izvedba, ki so jo podprle stroke, vse lokalne skupnosti in pristojna ministrstva, še vedno mnoge zelo moti.

Razlog? Previsoka cena gradnje kljub zahtevnemu terenu.

Prav te dni je na spletu pristal video posnetek, v katerem član stranke SNS Zoran Stevanović s "kmečko logiko" mnoge prepričuje, da nam vlada tudi pri omenjenem projektu denar krade iz žepa.

Sam pravi, da je to nov idealni primer tatvine, saj naj bi cena gradnje Drugega tira vsaj enkrat presegala najvišjo ceno za gradnjo železnice na najbolj zahtevnem terenu.

Omenjeno ceno je po svojih besedah Zoran Stevanović pridobil ob preučevanju nemških železnic.

Nam gre v Sloveniji res tako dobro, da bi morali denar metati skozi okno? Nekaterim je očitno za davkoplačevalski denar popolnoma vseeno...
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Plastična in otipljiva predstavitev, kako vse to pri nas funkcionira.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!