VIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri Medvodah

Tik ob izteku starega leta je 31. decembra 2018 na spletu pristal video posnetek, ki je mnoge voznike pustil brez besed.

V bližini kraja Medvode je prišlo do prometne nesreče, en izmed voznikov pa je vožnjo povzročitelja nesreče na kamero v avtomobilu posnel že pred tem.

Avtor video posnetka je zapisal, da je povzročitelj prometne nesreče brez smernika najprej v križišču izsilil njega, le nekaj trenutkov zatem pa je storil prav isto.

Tokrat ni imel sreče, saj je s prednjim delom vozila trčil v vozilo, ki je na nasprotnem pasu pripeljalo pravilno.

Vozilo povzročitelja nesreče je obstalo na vozišču, drugo vozilo pa je drselo po bregu ter se zatem zaustavilo na travniku. Ob takih prizorih se človek vpraša, komu vse dajo vozniško dovoljenje.

Poglejte si, kako je vožnjo povzročitelja nesreče na kamero v avtomobilu posnel zgroženi voznik!

Avtor video posnetka: Flash DeeJay
0
Dare Likar
Pred 23 tedni
Izsilil je že v prvem križišču! Upam, da bo drago. Nič drugega. aja, in da nobeden v sivem avtu ni počkodovan!
1
Radovan Drnovšček
Pred 23 tedni
Kaka budala, ma saj ne moreš verjet.
1
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Smerokaz, ki ni bil vključen, še ni tako velik greh. Največji greh je, da trotl ni upošteval znaka STOP in to celo pri zavijanju v levo iz stranske ceste, kjer je na vrsti zadnji, ki lahko mrdne. Če bi se nasproti pripeljal motorist bi bil mrtev. In spet bi oni bedasti Zajc po TV južnal, kako ga je ubila hitrost...
2
Roman M
Pred 23 tedni
Kretenoid na kvadrat, je pa takih kretenov še uf uf ki zavijajo, spreminjajo smer brez smerokaza...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke