VIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri Medvodah

Tik ob izteku starega leta je 31. decembra 2018 na spletu pristal video posnetek, ki je mnoge voznike pustil brez besed.

V bližini kraja Medvode je prišlo do prometne nesreče, en izmed voznikov pa je vožnjo povzročitelja nesreče na kamero v avtomobilu posnel že pred tem.

Avtor video posnetka je zapisal, da je povzročitelj prometne nesreče brez smernika najprej v križišču izsilil njega, le nekaj trenutkov zatem pa je storil prav isto.

Tokrat ni imel sreče, saj je s prednjim delom vozila trčil v vozilo, ki je na nasprotnem pasu pripeljalo pravilno.

Vozilo povzročitelja nesreče je obstalo na vozišču, drugo vozilo pa je drselo po bregu ter se zatem zaustavilo na travniku. Ob takih prizorih se človek vpraša, komu vse dajo vozniško dovoljenje.

Poglejte si, kako je vožnjo povzročitelja nesreče na kamero v avtomobilu posnel zgroženi voznik!

Avtor video posnetka: Flash DeeJay
0
Dare Likar
Pred 10 tedni
Izsilil je že v prvem križišču! Upam, da bo drago. Nič drugega. aja, in da nobeden v sivem avtu ni počkodovan!
1
Radovan Drnovšček
Pred 10 tedni
Kaka budala, ma saj ne moreš verjet.
1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Smerokaz, ki ni bil vključen, še ni tako velik greh. Največji greh je, da trotl ni upošteval znaka STOP in to celo pri zavijanju v levo iz stranske ceste, kjer je na vrsti zadnji, ki lahko mrdne. Če bi se nasproti pripeljal motorist bi bil mrtev. In spet bi oni bedasti Zajc po TV južnal, kako ga je ubila hitrost...
2
Roman M
Pred 10 tedni
Kretenoid na kvadrat, je pa takih kretenov še uf uf ki zavijajo, spreminjajo smer brez smerokaza...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep