VIDEO: Nenavaden prizor iz Gorjancev: Za las se je rešil pred nesrečo!

Na družbenem omrežju Facebook je včeraj pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor med gorsko hitrostno dirk GHD Gorjanci 2024.

Reli voznik Anton Jus je v enem od zavojev izgubil oblast nad vozilom, nato pa mojstrsko rešil nastal zaplet.

V soboto in nedeljo je potekala gorsko hitrostna dirka GHD Gorjanci 2024, ki privabi številne tekmovalce in gledalcev iz Slovenije in tudi iz tujine. Eden od snemalcev je med dirko ujel prav poseben prizor.


RaceReport, Facebook
Avtor posnetka, ki se predstavlja z vzdevkom RaceReport, je posnel reli voznika Antona Jusa, ko je s svojim dirkalnikom Renault Twingo Cup najprej izgubil nadzor nad vozilom.

Dirkalnik se je ob tem skoraj prevrnil, a ga je izkušeni voznik uspel "popraviti" nazaj na vsa štiri kolesa. Poglejte si dramatičen trenutek z letošnje gorsko hitrostne dirke GHD Gorjanci, ko je malo manjkalo, da bi se dirkač prevrnil z vozilom.
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Vozijo se kak norlaki...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!