VIDEO: Nina Pušlar predstavila novo pesem: Bo to še ena slovenska uspešnica?

Priljubljena slovenska glasbenica Nina Pušlar se je te dni na spletu predstavila z novo pesmijo "Prste stran", s katero je navdušila številne oboževalce.

Mnogi spletni komentatorji so zapisali, da bo to brez dvoma nova slovenska uspešnica, navdušenja ob pesmi pa ne manjka.

Slovenska pevka je pesem skupaj z videospotom na spletu objavila v preteklih dneh, na omrežju YouTube pa je že prava mala uspešnica. Mnogi spletni komentatorji so izpostavili, da je pesem vrhunska.

Glasbo za pesem "Prste stran" so napisali Jernej Kržič, Nina Pušlar in Miha Gorše, pod avtorico besedila se podpisuje Urša Vlašič. Za produkcijo sta poskrbela Jernej Kržič in Miha Gorše.

Prisluhnite novi pesmi "Prste stran", ki jo je v preteklih dneh na spletu objavila priljubljena slovenska glasbenica Nina Pušlar. Bo s pesmijo prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Punca je prekleto lepa, a to še ne pomeni, da bo vse, kar zine, uspešnica...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!