VIDEO: Nov strelski pohod v Srbiji: 21-letnik ponoči ubil najmanj osem ljudi!

V Srbiji se je v nočnih urah zgodil nov strelski pohod, po poročanju medijev je napadalec v dveh vaseh južno od Beograda ubil najmanj 8 ljudi, nekateri mediji poročajo o desetih smrtnih žrtvah.

Policija je še vedno na lovu za 21-letnim strelcem, število poškodovanih se je po neuradnih podatkih povzpelo na 15. Sedem ranjenih je v kritičnem stanju.

Ob iskanju 21-letnega storilca so aktivirani tudi policijski helikopterji, vstop in izhod iz mesta pa je blokiran. Policisti naj bi sicer neuradno obkolili območje, kjer naj bi se skrival napadalec, a se noče predati. Proti njim naj bi sprožil že več strelov.

Storilca iščejo tudi policijski helikopterji:


Motiv za krvav strelski obračun naj bi bil prepir na šolskem dvorišču pri Mladenovcu, južno od Beograda. Po sporu naj bi 21-letni Uroš B. odšel v hišo, vzel avtomatsko puško in se vrnil. Morilski pohod naj bi začel na pikniku, kjer je streljal na skupino ljudi. Od tam se je odpeljal nekaj kilometrov naprej, nato pa ustrelil štiri ljudi, ki so na domačem dvorišču opravljali dela. Vožnjo je nadaljeval do vasi Dubone, kjer je ustrelil 20-letnega policista in njegovo sestro. Med begom je po poročanju prič na ljudi streljal iz svojega Mercedesa, o smrtnih žrtvah poročajo iz sosednih vasi Dubona in Šepšin. Med žrtvami so sami mladostniki.

Policisti blokirali ceste in obkolili napadalca:


Gre za drugi grozljiv strelski napad v bližini Beograda v tem tednu - v sredo zjutraj je 13-letnik na osnovni šoli v Beogradu ubil osem učencev in varnostnika, hudo ranil pa še šest učencev in učiteljico.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Matjaž in Simona objavila posnetek iz porodnišnice: Razveselila sta se petega otroka!Robert Roškar srečal najbolj simpatično gospo: Njun pogovor ti bo polepšal dan!Tilen Artač nastopil kot Jonas Žnidaršič: Njegov posnetek je doza smeha!VIDEO: Poklical je slovensko policijo: Njegov posnetek je nasmejal Slovence!VIDEO: Slovenske rokometašice pisale zgodovino: Uvrstile so se na olimpijske igre!VIDEO: Prihajajo nevihte, sodra in sneg: Tako bodo padavine jutri zajele Slovenijo!Elda Viler zapela v oddaji Glasbeni pozdrav: Njen nastop navdušuje Slovence!Darja Gajšek presenetila oboževalca: Nastopila je za njegov 60. rojstni dan!Kajakaš v reki rešil 6-letnega dečka: Padel je s čolna, oče je odpeljal naprej!Grozljivka na Tajvanu: Med potresom padale skale, voznika je varoval predor!Slovenski ansambel zapel uspešnico, ki jo je Peter Fink poklonil svoji ženiStarejši par hišo z vrtom zamenjal za stanovanje v Ljubljani, ki ima veliko terasoTuristu srce padlo v hlače: Gepard je vstopil v njegovo vozilo!15-letnica navdušila s talentom: Za pevski nastop je prejela zlati gumb!Muslimani praznujejo bajram: Toliko vernikov se je zbralo v Ljubljani!Dolenjski ansambel navdušil z nastopom: Zapeli so svojo uspešnico!VIDEO: Neumnost voznika na štajerski avtocesti: Peljal je kar v nasprotno smer!Krava po 17 letih občutila svobodo: Spoznala je slepo prijateljico kravo!Deklica na ulici pokazala talent: Na violino je zaigrala svetovno znano uspešnico!Janez Janša pokazal, kako igra nogomet: Izvedel je odličen strel v gol!Prenovili so majhno stanovanje v starem bloku v Ljubljani: Notranjost, ki navdušuje!Urška Klakočar Zupančič sporoča Slovencem: "Vzgajati moramo prave moške!"Parodija na Slovensko vesoljsko agencijo: Pridružila se jim je Svetlana Makarovič!VIDEO: Zapeli so slovensko kolesarsko himno: Parodija, ki je doza smeha!