VIDEO: Papiga Kaja spet pokazala svoj talent: Tako se je pogovarjala z lastnikom!

Papiga Kaja je slovenska senzacija, ki je v preteklem letu dodobra navdušila mnoge ljubitelje živali.

Skupaj z lastnikom Konradom Korenom je znova prevzela številne Slovence, ko je spet pokazala svoj talent govora.

Papiga Kaja - gre za vrsto sivi žako - je svoj izjemen talent znova pokazala pred kamero, ko je njen lastnik Konrad Koren posnel simpatičen dialog med njima. V posnetku je odgovarjala na njegova vprašanja, za petje pesmi "Na planincah sončece sije" pa v posnetku še ni zbrala dovolj poguma.

Pesmico je namesto nje zapel lastnik Konrad, papiga Kaja pa ga je ob tem le pohvalila: "Lepo poješ!"


Poglejte si nov posnetek papige Kaje, ko je ob jutranjem druženju s svojim lastnikom Konradom Korenom znova ukradla veliko pozornosti na spletu in mnogim ljubiteljem živali polepšala dan. Bravo Kaja, bravo Konrad!

0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Čudovit ptič. "Na planincah" pa bi gazda moral začeti, glede na Kajo, vsaj ene 4 tone višje. Kaja najbrž basa ne zmore...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"Ameriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Španski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeTovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiJana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilBedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoPosnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Hrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Slovenec z otroci zaigral za vse mame: Tako so zapeli pesem Lojzeta Slaka!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Zaradi virusa ni smel praznovati rojstnega dne: Sorodniki so ga ganili do solz!Slovenci maske uporabljamo narobe: Medicinska sestra pokazala pravilen način!Slovencu dolgčas v karanteni: Tako se zabava s praznimi pločevinkami piva!Imate tudi vi razpokane roke zaradi umivanja? Poglej, kako zaščitimo svojo kožo!