VIDEO: Parodija obkroža Slovenijo: Janković pojasnil, kam je šlo 29 milijonov!

Slovenijo še vedno močno razburja afera, pri kateri so družini Janković odpisali 29 milijonov evrov dolga pri podjetju Electa Holding.

Lastnika podjetja (vsak ima 50% delež) sta Damijan Janković in Jure Janković - sinova ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Prav zaradi veliko dvignjenega prahu so omenjeno temo izkoristili tudi pri Radiu 1. Tam so z Denisom Avdićem na čelu pripravili parodijo, v kateri je Zoran Janković (oponašal ga je prav Denis Avdić) komentiral besede, ki jih je v zadnjem video posnetku s Slovenci delil nekdanji mariborski župan Franc Kangler.

POGLEJ ŠE: Franc Kangler udaril po Jankoviću, njegove besede obkrožajo Slovenijo

V dveh minutah dolgi parodiji so tokrat pri Radiu 1 kot Zoran Janković odgovarjali na očitke o odpisu 29 milijonov evrov dolga, video posnetek pa je v hipu postal senzacija. V pičlem dnevu je do danes nabral že več kot 100.000 ogledov, 2,5 tisoč všečkov in skoraj toliko delitev naprej.

Prisluhnite sveži parodiji, v kateri je Denis Avdić z oponašanjem ljubljanskega župana Zorana Jankovića po mnenju mnogih znova zadel v polno. Delimo parodijo še naprej, da se nasmejijo še naši prijatelji!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Kangla ima še kako prav. Mi pa smo ofce! Beee, beeeeeeeee, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!