VIDEO: Parodija obkroža Slovenijo: Janković pojasnil, kam je šlo 29 milijonov!

Slovenijo še vedno močno razburja afera, pri kateri so družini Janković odpisali 29 milijonov evrov dolga pri podjetju Electa Holding.

Lastnika podjetja (vsak ima 50% delež) sta Damijan Janković in Jure Janković - sinova ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Prav zaradi veliko dvignjenega prahu so omenjeno temo izkoristili tudi pri Radiu 1. Tam so z Denisom Avdićem na čelu pripravili parodijo, v kateri je Zoran Janković (oponašal ga je prav Denis Avdić) komentiral besede, ki jih je v zadnjem video posnetku s Slovenci delil nekdanji mariborski župan Franc Kangler.

POGLEJ ŠE: Franc Kangler udaril po Jankoviću, njegove besede obkrožajo Slovenijo

V dveh minutah dolgi parodiji so tokrat pri Radiu 1 kot Zoran Janković odgovarjali na očitke o odpisu 29 milijonov evrov dolga, video posnetek pa je v hipu postal senzacija. V pičlem dnevu je do danes nabral že več kot 100.000 ogledov, 2,5 tisoč všečkov in skoraj toliko delitev naprej.

Prisluhnite sveži parodiji, v kateri je Denis Avdić z oponašanjem ljubljanskega župana Zorana Jankovića po mnenju mnogih znova zadel v polno. Delimo parodijo še naprej, da se nasmejijo še naši prijatelji!
1
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Kangla ima še kako prav. Mi pa smo ofce! Beee, beeeeeeeee, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!