VIDEO: Parodija obkroža Slovenijo: Janković pojasnil, kam je šlo 29 milijonov!

Slovenijo še vedno močno razburja afera, pri kateri so družini Janković odpisali 29 milijonov evrov dolga pri podjetju Electa Holding.

Lastnika podjetja (vsak ima 50% delež) sta Damijan Janković in Jure Janković - sinova ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Prav zaradi veliko dvignjenega prahu so omenjeno temo izkoristili tudi pri Radiu 1. Tam so z Denisom Avdićem na čelu pripravili parodijo, v kateri je Zoran Janković (oponašal ga je prav Denis Avdić) komentiral besede, ki jih je v zadnjem video posnetku s Slovenci delil nekdanji mariborski župan Franc Kangler.

POGLEJ ŠE: Franc Kangler udaril po Jankoviću, njegove besede obkrožajo Slovenijo

V dveh minutah dolgi parodiji so tokrat pri Radiu 1 kot Zoran Janković odgovarjali na očitke o odpisu 29 milijonov evrov dolga, video posnetek pa je v hipu postal senzacija. V pičlem dnevu je do danes nabral že več kot 100.000 ogledov, 2,5 tisoč všečkov in skoraj toliko delitev naprej.

Prisluhnite sveži parodiji, v kateri je Denis Avdić z oponašanjem ljubljanskega župana Zorana Jankovića po mnenju mnogih znova zadel v polno. Delimo parodijo še naprej, da se nasmejijo še naši prijatelji!
1
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Kangla ima še kako prav. Mi pa smo ofce! Beee, beeeeeeeee, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo