VIDEO: Parodija obkroža Slovenijo: Janković pojasnil, kam je šlo 29 milijonov!

Slovenijo še vedno močno razburja afera, pri kateri so družini Janković odpisali 29 milijonov evrov dolga pri podjetju Electa Holding.

Lastnika podjetja (vsak ima 50% delež) sta Damijan Janković in Jure Janković - sinova ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Prav zaradi veliko dvignjenega prahu so omenjeno temo izkoristili tudi pri Radiu 1. Tam so z Denisom Avdićem na čelu pripravili parodijo, v kateri je Zoran Janković (oponašal ga je prav Denis Avdić) komentiral besede, ki jih je v zadnjem video posnetku s Slovenci delil nekdanji mariborski župan Franc Kangler.

POGLEJ ŠE: Franc Kangler udaril po Jankoviću, njegove besede obkrožajo Slovenijo

V dveh minutah dolgi parodiji so tokrat pri Radiu 1 kot Zoran Janković odgovarjali na očitke o odpisu 29 milijonov evrov dolga, video posnetek pa je v hipu postal senzacija. V pičlem dnevu je do danes nabral že več kot 100.000 ogledov, 2,5 tisoč všečkov in skoraj toliko delitev naprej.

Prisluhnite sveži parodiji, v kateri je Denis Avdić z oponašanjem ljubljanskega župana Zorana Jankovića po mnenju mnogih znova zadel v polno. Delimo parodijo še naprej, da se nasmejijo še naši prijatelji!
1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Kangla ima še kako prav. Mi pa smo ofce! Beee, beeeeeeeee, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Mama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceVdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaSredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoVIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!Iz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija