VIDEO: Plug je s snegom zaprl avtocesto: Tako sta pomagala voznika iz Slovenije!

Včeraj je na slovenskih avtocestah in regionalnih cestah zaradi obilnega sneženja in močnega vetra vladal kaos.

Samo na primorski avtocesti je nastal skoraj 60 kilometrov dolg zastoj, na avtocesti pri Trojanah pa sta dva voznika poskrbela za nenavadno dejanje.

Plug je pri Trojanah na avtocesti proti Ljubljani pri odstranjevanju snega zaprl dovoz na avtocesto, dva voznika pa sta stvari prijela kar v svoje roke. Najprej je prvi voznik iz prtljažnika vzel lopato in začel z odmetavanjem snega.

Pri tem se mu je pridružil še drugi voznik - skupaj sta očistila sneg na dovozu, s tem pa odprla pot na avtocesto. Njuno dobro dejanje je posnela ena izmed sovoznic.

Poglejte si nenavaden prizor, pri katerem lahko spremljamo dva voznika, ko sta včeraj med sneženjem pomagala sprostiti pot na avtocesto pri Trojanah. Bravo za takšno dejanje.


Video: ZON - Zasavske onlajn novice, YouTube
0
Bruhaweli Čuhaweli
Pred 1 tednom
če bi si kupili gume ne pa klump..nebi rabo noben snega metat..pri par cm taka štala ..prekleti slovenci zaostali pred 20 leti ni bilo vsega tega pa smo glih tak živeli..zaj pa taka katastrofa za par cm.. kdo vam izpite da v roke budale to mene zanima?? TRIČETRT folka niste sposobni za na cesto!!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Meni plug vsako leto nekajkrat narine sneg na avto, in to vedno po tem, ko vse okoli spucam sneg.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija