VIDEO: Poplave poskrbele za katastrofalne razmere v občinah Osilnica in Kostel

Zaradi velike količine dežja smo v preteklih dneh širom Slovenije bili priča številnim poplavam, zaradi katerih so bili nekateri predeli odrezani od sveta.

Zelo resne razmere so tudi v občinah Osilnica in Kostel, kjer so poplave uničile veliko cest, v Kostelu je uničen tudi vodovod.

Državni sekretar na obrambnem ministrstvu Rudi Medved je že obljubil denarno pomoč države za omenjeni občini, saj imajo zelo nizke občinske proračune, voda pa je povzročila veliko finančno škodo. Poškodovane so namreč številne ceste, na nekaterih delih pa se voda do danes še ni umaknila.

Podivjana reka Kolpa:


V občini Osilnica je županja Alenka Kovač izpostavila, da se domačini zdaj bojijo predvsem zemeljskih plazov in podorov cest, saj je zemlja zelo razmočena. Voda je poplavila tudi nekatere objekte, a so s pomočjo gasilcev preprečili najhujše.

Poglejte si posledice preteklih poplav zaradi obilnega deževja, ki so v občinah Osilnica in Kostel nastale v preteklih dneh.

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Tu notri se naj spusti Luka Špik, če si upa. Ali pa še bolje - Martin Strel!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!