VIDEO: Poskus ugrabitve dveh mladoletnic v Ljubljani: Policija prosi za pomoč!

Ljubljanski policisti preiskujejo poskus ugrabitve dveh mladoletnic, ki se je preteklo soboto nekaj po 21. uri zgodil v Vevčah v Ljubljani.

Dekleti sta pred tremi starejšimi moškimi zbežali, zatočišče pa našli v bližnjem bloku, kjer je z njima počakal eden izmed stanovalcev.

"Policija v Ljubljani preiskuje primer poskusa ugrabitve dveh mladoletnic, ki ju je v večernih urah v Vevčah zasledoval črni kombi. Ker dekleti zaradi teme nista videli obrazov moških, ki so iz kombija tudi izstopili in jima sledili, policija prosi očividce za kakršne koli dodatne informacije," so ob video posnetku zapisali na RTV Slovenija.


RTVSLO.si, Facebook
Dve najstnici sta se preteklo soboto v Vevčah pri Ljubljani odpravili v bližnjo trgovino, tik pred ciljem pa opazili, da ju zasleduje črn kombi znamke Mercedes. Ko sta pospešili korak in zavili v stransko ulico, so iz kombija skočili trije starejši moški, oblečeni v črne obleke. Dekleti sta storilce opisali kot starejše in močnejše postave.

Dekleti sta tekli, nato pa srečali starejšo žensko - zasledovalci so se ob tem vrnili v kombi in odpeljali dekleti pa sta se nato zatekli v bližnji blok, kjer je z njima počakal starejši moški. Tudi ta je opazil storilce, ki so bili oblečeni v temna oblačila.

Na PU Ljubljana so sporočili, da dogodek skrbno preiskujejo, vendar po prvih podatkih niso potrjeni nobeni elementi kaznivih dejanj. "Kaznivo dejanje bi bilo samo v tem primeru, če bi ju odpeljali, ugrabili na silo, prijeli, kar koli. K sreči se to ni zgodilo, ker če bi se, potem najbrž svojega otroka, obeh deklet, ne bi več videla," je ob tem povedala mati ene od deklet.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen