VIDEO: Poslanci zapustili sejo: Janez Janša se ni želel opravičiti!

V Državnem zboru tudi danes znova ni manjkalo drame. Namesto poslanskih vprašanj so ob začetku razpravljali o zapisu o Srebrenici, ki ga je pred dnevi na družbenem omrežju Twitter delil Janez Janša.

Ker se Janez Janša za tvit ni opravičil, so poslanci opozicije SD in Levice dvorano protestno zapustili.

Poslanci SD in Levice so nadaljevanje današnje seje DZ začeli z zahtevo, naj se predsednik vlade Janez Janša opraviči za svoj zapis glede Srebrenice, ki ga je pred dnevi delil na Twitterju. Janša je po tem tvit le pojasnil, poslanci SD in Levice pa so zaradi tega zapustili sejo.

Janez Janša je v soboto na obletnico pokola Bošnjakov v Srebrenici zapisal, da tega pokola ne bi bilo, če bi Združeni narodi komunistične genocide obsodili kot holokavst. Z zapisom je dvignil ogromno prahu, predvsem pa je razjezil številne prebivalce iz Bosne in Hercegovine.

Namesto opravičila, je Janez Janša danes v DZ dejal, da če Slovenija ne bi Bošnjakom pomagala takrat, ko je bil sam minister za obrambo, bi bilo žrtev petkrat več. Poglejte si, kakšni drami smo bili priča v Državnem zboru!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Po moje ni razloga, da bi ta predsednik bil "spoštovan".
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!