VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!

Na omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo iz Bosne in Hercegovine.

Tam so posneli močno opitega voznika, ki je s svojim avtomobilom vijugal po cesti in močno ogrožal ostale udeležence v prometu.

"Človek 5 minut vozi izven mesta 50 km/h, nato v naselju pospeši. Trikrat se je skoraj zaletel v druge," so ob objavi zapisali avtorji video posnetka.


Uživo sa slavonskih prometnica, Facebook
Spremljamo lahko prizor iz BiH, pri katerem je moč videti voznika osebnega vozila, ko je vijugal po cesti. Večkrat je skoraj trčil v nasproti vozeča vozila, a se je naposled izšlo brez prometne nesreče. Kakšen je bil razplet, ostaja neznanka.

Mnogi spletni uporabniki so sicer izpostavili dejstvo, da snemanje vožnje pijanega voznika ni bilo primerno - s takšnim početjem naj bi tudi avtor posnetka ogrožal ostale udeležence v prometu, namesto snemanja pa bi lahko obvestil policiste.

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ausglajzan, zašvico je ful...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika