VIDEO: Posnetek iz Nove Gorice: Kriminalist se je znesel nad skupino otrok!

Slovenijo te dni obkroža video posnetek iz Nove Gorice, pri katerem lahko spremljamo spor med starejšim parom iz Slovenije in skupino mladoletnikov iz sosednje Italije.

Eden izmed dečkov je posnel psihično in fizično nasilje nad njimi, nato pa video posnetek objavil na omrežju Instagram.

Video posnetek je bil kmalu po objavi z omenjenega omrežja izbrisan, a ga je uredništvu 24ur.com posredoval neznani bralec. Spremljamo lahko spor med domnevno novogoriškim kriminalistom v družbi starejše ženske ter skupino otrok, ki se je zadrževala na kolesarski stezi v Novi Gorici.

"Pojdi naprej, sicer te bom razbil," je dejal moški v video posnetku, ki je po poročanju naših medijev novogoriški kriminalist. Kmalu zatem je enega izmed dečkov fizično napadel - ob tem ga je grobo prijel za zapestje in mu grozil. V času incidenta sicer ni bil v službi, zaradi celotnega dogajanja pa so na PU Nova Gorica uvedli notranjevarnostni postopek.

Kaj je vodilo do spora med novogoriškim kriminalistom in skupino otrok, za zdaj ostaja neznanka. Video posnetek je prvotno objavil eden izmed dečkov na svojem Instagram profilu - tam je moč zaslediti ostale video vsebine iz Nove Gorice, pri katerih se mladostniki zabavajo v parku, namenjenemu rolkanju in vožnji s kolesi.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Kaj so snemali z gnilim krompirjem...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let