VIDEO: Posnetek, ki je dal misliti svetu: Pogledati bi ga moral vsak motorist!

Splet je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo animacijo motorista, ki je med vožnjo storil usodno napako.

Trčil je v tovorno vozilo, ob tem pa se je ustavilo njegovo življenje - video posnetek je sodeč po odzivih dal misliti predvsem mnogim motoristom.

Majid Mousavi je ustvarjalec 4D animacij, ki je v preteklosti s svojim delom že večkrat obkrožil svet. Tokrat je objavil video posnetek, s katerim želi vse motoriste opozoriti na to, kako hitro lahko na cesti pride do tragedije.


@shatoot3d, TikTok
Video posnetek, ki ga je objavil na svojem TikTok kanalu, je tam do danes dosegel že skoraj milijon ogledov, med komentarji pa ne manjka pohval za izjemno animacijo, ki nosi močno sporočilnost.

Poglejte si strašljiv video posnetek, ki bi si ga brez dvoma moral ogledati vsak izmed motoristov. Delimo naprej med prijatelje, da bodo motoristi bolj prilagodili svojo vožnjo in vozili previdnejše.

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Vozim motor, a ne tako. Ali veste, kako prepoznate dobrega motorista? Podobno, kot dobrega električarja.
STAR JE...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!