VIDEO: Posnetek, ki te dni obkroža Hrvaško: Ljudje v Petrinji so zgroženi!

Družbeno omrežje Facebook je te dni obkrožil video posnetek iz Hrvaške, v katerem se je iz Petrinje oglasila prostovoljka Romana Iljegić.

Ta je gledalcem povedala, da Rdeči Križ svojega dela ne opravlja dobro, takšnega mnenja pa so mnogi prebivalci Petrinje.

"Želim, da se deli ta video posnetek," je v uvodu dejala avtorica video posnetka, ki je te dni zaokrožil po Hrvaški. Mnogi prebivalci Petrinje pravijo, da so se člani tamkajšnjega Rdečega Križa zgolj vozili s svojimi avtomobili - le toliko časa, da bi jih ljudje opazili. Na pomoč naj ne bi priskočili skorajda nikomur.


Nova težava, o kateri poroča avtorica, je ta, da naj bi pri Rdečem Križu pomoč nudili le svojim državljanom - ob prevzemu podarjenih stvari naj bi namreč pregledovali dokumente, preden so posamezniki pomoč lahko prevzeli. Mnoge prebivalce Hrvaške je razjezilo prav to, da se tudi ob tragedijah izvajajo takšni postopki.

Informacija, ki je hitro zaokrožila v javnosti, je razjezila številne prebivalce Hrvaške, ki zdaj zahtevajo, da Rdeči Križ popravi napake in takoj vsem prebivalcem priskoči na pomoč. Prisluhnite, kaj je v video posnetku dejala prostovoljka Romana Iljegić.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop obkroža državo!VIDEO: Medved sredi dneva vstopil v hišo: Pregnala sta ga dva majhna kužka!Mama mucka svoje mladičke prenesla v drug prostorVIDEO: Alenka Bratušek z neposrečeno izjavo, Janša se smeji do solzSlovenca živita v plavajoči hiški: Notranjost doma te bo prevzela!Med poroko nasmejal goste: Poglej, kako si je pred oltarjem privoščil ženina!Ribiči bežali za življenje, ko so zaradi cunamija obalo dosegli valoviVIDEO: Nenavadna nesreča sredi Trsta, z vozilom se je prevrnil SlovenecVIDEO: Tilen Artač nastopil kot Janez Janša: Tako se je zoperstavil Zlatku!Haski, ki obožuje vožnjo z motorjem: Poglej, kako potuje z lastnikom!VIDEO: Čudežni met Luke Dončića, ob zvoku sirene je zadel trojko za zmago!Sredi gozda sta jahačici doživeli šok: Konje sta napadla dva haskija!Redar si je mislil, da je nogometaš: Tako se je osmešil med tekmo!Posneli nenavaden prizor, ko je pokrov jaška skakal na cestiKitajski borec pokazal najbolj hiter udarecPosnetek mucke senzacija na spletu: Tako je trenirala za pretep!VIDEO: Policista v BiH pretepla mladeniča, ker je kršil policijsko uroStarejši par se objame po koncu karantene, prizor te zadane v čustvaVoznik spregledal motorista, rešil se je v zadnji sekundiVIDEO: Posnetek iz slovenskih gozdov: Tako sta se udarila dva medveda!Veterinarji iz slona potegnili 1,7 kilogramov težak žolčni kamenTilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Tako bi izgledala njegova stranka!Polkaholiki navdušili Slovenijo: Prisluhni njihovi novi pesmi "Ljubljena"Zaljubljena sta že 67 let: Za obletnico poroke so ju ganili do solz!Aligator poskrbel za šok: Tako je pred ribičem ukradel ujeto ribo!