VIDEO: Posnetek navijača, ko je včeraj v Stožicah poljubil Cristiana Ronalda

Sinoči se je na prijateljski nogometni tekmi med Slovenijo in Portugalsko pisala prava senzacija, ko so naši fantje dosegli zmago s končnim rezultatom 2:0.

V prvem polčasu je prišlo do prav posebnega incidenta - eden izmed slovenskih navijačev je stekel na igrišče, nato se je na zelenici fotografiral z zvezdnikom Cristianom Ronaldom.

Tekmo v Stožicah in prisotnost portugalskega zvezdnika je navijač Janez Kozelj izkoristil sebi v prid - v prvem polčasu je namreč pobegnil varnostnikom in stekel do sredine igrišča, kjer je v tistem trenutku bil Cristiano Ronaldo.


Facebook
"Povsem umirjeno sem prišel do njega. Vedel je, da mu nič nočem. Naredil sem selfi in ga poljubil! Zakaj poljub? Ker ga zelo cenim in spoštujem, pa izredno hvaležen sem mu za vse," je za Radio 1 povedal zvesti oboževalec Portugalca.

Posnel se je, ko je poljubil Ronalda:


Slovenskemu navijaču so se ob temu uresničile sanje, kako visoko kazen je prejel, pa ni želel razkriti. Neuradno naj bi prejel kazen v višini 250 evrov. Prisluhnite njegovi izkušnji iz Stožic, ki jo je danes delil v studiu Radia 1.

Janez delil svojo izkušnjo na Radiu 1:

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Icek šemasti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen