VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!

Na družbenem omrežju Facebook je včeraj pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nočni prizor na slovenski avtocesti.

Reševalno vozilo je med intervencijo naletelo na zastoj, pri katerem je voznik avtobusa zaprl prosto pot po reševalnem pasu.

"Ob 2 zjutraj, ko je gostota prometa nizka in se na avtocesti promet ustavi ti ne pade na pamet, da se je nekaj zgodilo? Ob vsakem ZASTOJU USTVARITE REŠEVALNI PAS," so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.


Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah, Facebook
Spremljamo lahko vožnjo reševalnega vozila po naši avtocesti, ko so reševalci med intervencijo dosegli stoječo kolono vozil. Sprva je bil reševalni pas vzpostavljen, po nekaj metrih pa so naleteli na oviro - voznik avtobusa je namreč v zastoju čakal kar na sredini reševalnega pasu.

Video posnetek so na omrežju Facebook objavili pri Zavodu Reševalni pas, z vsebino pa voznike opozarjajo, da moramo ob vsakem zastoju vzpostaviti reševalni pas.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Na desni pa ogromna vrzel...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!