VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!

Po poročanju avstrijskih medijev se je med današnjim neurjem nad Gradcem razvil tornado.

Večje gmotne škode sicer ni povzročil, je pa poškodovana streha bloka v soseski Graz-Reininghaus.

Zaradi tornada so gasilci prejeli okoli 30 klicev zaskrbljenih prebivalcev, v večini primerov je šlo zgolj za manjšo gmotno škodo. Vremenoslovci napovedujejo, da bo tekom noči dež tam ponehal.


Facebook
Domačini so ob današnjem pojavu zapisali, da česa takega še niso ne doživeli, ne videli. Na spletu je pristalo več video posnetkov, pri katerih lahko spremljamo razvoj tornada.

Tornado v Gradcu:Vremenski pojav je med nevihto po poročanju prebivalcev trajal dobro minuto - da gre za tornado so potrdili tudi meteorologi. Poglejte si posnetke iz Gradca, ko se je danes med nevihto razvil tornado.

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Madona, sedaj se moram od maja do novembra že vsak mesec trositi, da mi neurja ali toča ne razbije avta, ker garaže nimam. Pravzaprav zaradi neumnega načrtovanja blokov v preteklosti na Ptuju niti parkirišča nimam...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!