VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!

Na spletu je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor v eni od garažnih hiš v Ljubljani.

Tam se je množica mladih zbrala na ilegalnem avtomobilističnem srečanju, nekateri posamezniki pa so se policistom postavili po robu.

Na PU Ljubljana so v soboto zvečer prejeli prijavo o večji množici ljudi, ki so se z vozili zbrali v parkirni hiši Supernove na Rudniku. Tam so zbrani povzročali hrup in obiskovalcem onemogočili uporabo garažne hiše, eden od voznikov pa je med srečanjem trčil v železne stebričke, nato pa še v betonski steber.


TikTok
Na enem od posnetkov lahko spremljamo prizor, ko je množica ljudi odgnala policijsko patruljo. Eden od prisotnih se je postavil pred policijsko vozilo in se ni želel umakniti - policisti so se zatem vzvratno odpeljali stran od množice.

Po zadnjih podatkih je šlo za nezakonito srečanje lastnikov avtomobilov, ki se na območju Rudnika pogosto odvije. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem identitete kršiteljev, v primeru ugotovljenih kaznivih dejanj pa bodo izvedli ustrezne ukrepe.


Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen