VIDEO: Prihaja zimsko vreme: Temperature bodo padle tudi pod -10°C

Spletni portal Neurje.si poroča, da ponoči nad naše kraje prihaja obdobje zelo občutnega mrzlega vremena.

Temperature bodo že jutri v številnih krajih padle krepko pod ledišče, v visokogorju pa naj bi se živo srebro po napovedi vremenoslovcev spustilo tudi do -20°C.

Neurje.si poroča, da bo zimsko vreme pri nas trajalo vse od nedelje, pa predvidoma do konca prihodnjega tedna. Glede na trenutne izračune meteoroloških modelov bo ponekod na vzhodu države občasno tudi rahlo snežilo, dnevne temperature pa naj bi v prvi polovici naslednjega tedna bile le malo nad lediščem.

Po nižinah bo zapihal severovzhodnik, ki bo sicer preprečeval izrazito ohlajanje okolice, a bo hkrati povečal občutek mraza. Tudi v ponedeljek in torek opozarjajo na hudo pozebo, saj se bodo jutranje temperature spustile na okoli -5 stopinj Celzija.

Temperature bodo prihodnji teden ponekod na Balkanu in pri nas tudi do 15°C pod dolgoletnim povprečjem, so še zapisali na portalu Neurje.si. Poglejte si animacijo, iz katere je razvidno, kakšni ohladitvi bomo priča v prihajajočih dneh!

Vir: Neurje.si
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!