VIDEO: Prizor, ki lomi srca: Slovenki toča uničila pridelek, ostala je brez vsega!

Včerajšnjo neurje je na Štajerskem in na Dolenjskem na nekaterih področjih povzročilo veliko gmotno škodo.

Padala je toča v velikosti jajca, Slovenijo pa danes obkroža ganljiv video posnetek, ob katerem bi še kamen zajokal.

"Ostala brez vsega," je ob video posnetku na kratko zapisala Anita Zajc, ki goji in prodaja zelenjavo. Toča ji je popolnoma uničila pridelek, žalosten pogled na obtolčeno njivo pa govori zase.


Domača Zelenjava, Facebook
Toča in neurje je povsem uničila njeno njivo v naselju Apače pri Kidričevem, na kateri Anita goji zelenjavo. Kar ob posnetku dodatno gane, je odziv avtorice - slišati je solze, žalost in obup.

Danes se je na spletu oglasila tudi Anita, ki je delila ganljiv zapis:

Dragi moji,

Toliko toplih besed, toliko vzpodbudnih in lepih besed, iz cele Slovenije, od bližnjih in od ljudi, ki se sploh ne poznamo.
Hvala vam iz srca za vso ponujeno pomoč.
Finančno bomo zmogli, fizično tudi.
Danes je nov sončen dan in se bomo potrudili, da njivo vrnemo v stanje pred točo, obnova že poteka.
Hvaležna za dobre ljudi.

Anita / Domača Zelenjava, Facebook
Ob žalostnih prizorih so se oglasili tudi tisti, ki so pri Aniti kupovali zelenjavo. Odločni so, da bodo ob katastrofi priskočili na pomoč. Prav zato naslednji petek ob 18.00 vabijo vse, da se zberemo pred Q Centrom na Ptuju in vsak od nas donira znesek, ki ga zmore. Delimo naprej, da Aniti po najboljših močeh pomagamo.

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
PA KAJ SI TI JA NOR.., VSE JE UNIČENO DO TAL! BOGA IN PRAVICE NI....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!