VIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!

Z novim odlokom vlade je druženje z izjemo ljudi iz skupnega gospodinjstva prepovedano. Pravila veljajo tako za javne, kot tudi zasebne kraje.

Prav zato policisti in redarji skupaj z inšpekcijo opravljajo številne nadzore predvsem na javnih mestih.

Te dni je Slovenijo obkrožil video posnetek iz Kranja, ki spominja na prizor iz filma. Avtor video posnetka je posnel prizor, ko se je večja skupina otrok v javnem parku ob prihodu mestnih redarjev hitro razbežala.

Številni otroci so si v video posnetku privoščili športno rekreacijo v javnem parku, po vsej verjetnosti pa jih je nekdo izmed stanovalcev prijavil. Kmalu so se v vozilu pripeljali mestni redarji, skupina otrok pa je pred njimi bežala na vse strani.

Video posnetek, objavljen na Facebook družbenem omrežju, je širom Slovenije te dni dvignil veliko prahu. Mnogi se ne strinjajo s takšnimi "pregoni", spet drugi pravijo, da je pravila preprosto potrebno upoštevati.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Ženinu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoOrel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuKuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaLastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Našli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemToliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Slovenski učitelji s plesom obkrožajo državo: Poglejte si njihov video posnetek!