VIDEO: Prizori opustošenega Krasa: To je posnetek, ki danes obkroža Slovenijo!

Danes je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko podoživimo grozo, ki ji je bila Slovenija priča v preteklih tednih.

Pokazali so prizore ob največjem požaru v zgodovini naše države, ko so se gasilci z ognjenimi zublji na Krasu borili dolgih 17 dni.

"Požar na Krasu je pogašen, požarna straža pa ostaja do obilnega deževja. Na Robinu smo zabeležili dogajanje zadnjih 17 dni obsežne intervencije," so zapisali na Facebook strani Radio Robin, kjer so objavili omenjen video posnetek.

Video posnetek je že v eni uri od objave pritegnil radovednost mnogih spletnih uporabnikov, ki so se med komentarji znova poklonili našim pogumnim gasilcem. Ti so neutrudljivo delali v neznosnih razmerah in tvegali svoja življenja, da bi lahko pomagali prebivalcem Krasa.

Škoda na Krasu je iz ekološkega vidika ogromna - ogenj je uničil velik del gozdov, ki jih bodo začeli obnavljati v roku dveh mesecev, po besedah strokovnjakov pa bo obnova lahko trajala več deset let, lahko tudi do sto let.

Poglejte si video posnetek, pri katerem lahko spremljamo potek gasilske akcije, ko je pretekle tedne obsežen požar pustošil po Krasu. Hvala gasilcem za nesebično pomoč, hvala našim herojem!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot