VIDEO: Razkrili podatke, koliko je Deželak plačan, da kolesari po Sloveniji

V petek bo zadnji dan dobrodelne akcije Deželak Junak, pri kateri ekipa Radia 1 z voditeljem Miho Deželakom na čelu zbira denar za otroke iz socialno ogroženih družin.

In ker dobrodelna akcija poteka dva tedna, mnoge ob tem zanima, kakšno plačilo za svoje delo prejmejo Miha Deželak in ostala ekipa, ki ga podpira na poti.

Letos poteka že deseto leto zapored, ko Miha Deželak zbira denarna sredstva za počitnice otrok, ki prihajajo iz socialno ogroženih družin. Na poti mu poleg ekipe družbo delajo tudi številni znani Slovenci in Slovenke, obenem pa opravlja različne izzive, da bi tako zbral večjo denarno vsoto.


dezelakmiha, Instagram
Na vprašanje, koliko je Miha Deželak in njegova ekipa plačana za vse delo, je za Žurnal24 odgovoril Nejc Tisu, ki opravlja delo kreativnega direktorja Radia 1. Vsi člani ekipe z Miho Deželakom na čelu nimajo v pogodbah nobene klavzule, ki bi jih zavezovala k temu, da bi svoj prosti čas žrtvovali za pomoč drugim. "To počnemo zgolj zato, ker verjamemo, da je to prav. Dobrodelnost ne pozna ure, tako kot tudi mi ne," je dodal v odgovoru. Če povzamemo njegov odgovor - Miha Deželak in ekipa za zbiranje denarja niso plačani popolnoma nič.

Deželak z Jano Morelj vozil kar z zavorami:


Pošlji SMS sporočilo z vsebino POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919, da bodo tudi letos otroci iz socialno ogroženih družin lahko preživeli čudovite počitnice na morju.
Miha Deželak bo skupaj z ekipo svojo pot zaključil v petek na Debelem Rtiču, kjer bodo razkrili končni znesek, ki so ga zbrali s pomočjo akcije in dobrosrčnosti mnogih Slovencev. Podprite ekipo Radia 1 na poti tudi vi.

Utrinki lanske akcije Deželak Junak:


Pošlji SMS sporočilo POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.

"Srce in duša Radia 1 so naši zvesti poslušalci in naša predana ekipa. Brez njih naših dobrodelnih akcij ne bi bilo." - Nejc Tisu, Radio 1
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!