VIDEO: Romunijo prizadela ogromna toča, grozljive prizore so posneli na kamero

Severozahod Romunije je včeraj popoldne zajela huda nevihta, ki je s seboj prinesla veliko točo. Socialna omrežja so obkrožili številni video posnetki, v katerih je moč videti, kako je toča klestila po ulicah in uničevala številne avtomobile.

Lokalne oblasti poročajo, da je imela toča premer od treh do štirih centimetrov.

Po grozljivem prizoru v začetku maja, ko je Romunijo prizadel ogromen tornado, so v teh dneh prebivalci na severozahodu doživeli še en vremenski šok.

Največ posledic so občutili v mestu Zalau, ko je toča s premerom do štirih centimetrov uničila številna parkirana vozila, obenem pa poškodovala strehe in stekla na stavbah.

Prizor z ogromno točo je posnela tudi domačinka Carmen Ambrus Catuna:


Huda nevihta je povzročila nemalo škode v mestu Zalau, prizore po veliki toči pa so domačini posneli na kamero. Številni avtomobili so dodobra poškodovani - poleg zvite pločevine toče niso prestala niti stekla na vozilih.

Posledice hudega neurja iz Romunije:


Velika toča je mesto Zalau zajela včeraj okoli 16:00 ure, prizore med točo pa je na kamero posnel tudi Răzvan Botăreanu. Njegov posnetek je na spletu že prava senzacija, v pičlem dnevu pa je nabral že krepko čez 1,5 milijona ogledov!

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zanimivo, na audiju in mercedesu so stekla ostala cela, na oplu pa so bila takoj v trešju...
0
Đani Roj
Pred 3 tedni
Pa kaj si ti ja mal nori....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem