VIDEO: Sanjski moški Gregor se je opravičil: "Mislim, da sem kreten!"

Gregor Čeglaj, znan po vlogi sanjskega moškega, je v preteklih dneh dvignil veliko prahu v Sloveniji.

Skupaj z YouTuberjem je komentiral izgled slovenskih deklet, s svojimi ocenami pa mnoge izmed njih hudo užalil.

Mnoge znane Slovenke so bile v preteklih dneh upravičeno užaljene - Gregor Čeglaj iz šova Sanjski moški jim je namreč podaril zelo skromne ocene, vse skupaj pa pospremil z neprimernimi komentarji.

Gregor Čeglaj obiskal studio Radia 1:


Video posnetek je objavil Pero Martić, ta pa se je hitro razširil med Slovenci. V znak opravičila je Gregor Čeglaj danes obiskal tudi Radio 1, kjer so mu radijski voditelji napeli ušesa - še posebej Jana Morelj, ki jo je sanjski moški v spornem video posnetku tudi omenil.

Na koncu so poslušalci Radia 1 podali še svoje predloge, kako naj (sanjski) moški Gregor odsluži svojo kazen. Prisluhnite njegovemu opravičilu in predlogom za kazen!

Takšne predloge je dobil za kazen:

1
JeklenaPest
Pred 28 tedni
U madonca, kako lekcijo je puba fasal od Jane. Občudoval sem njen guč...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tesla pri 110 km/h treščila v stavboGrizli medved ujel severnega jelena: Posnetek ima 7 milijonov ogledov!Jazbec sredi belega dne ob gozdni poti lovil pse in ljudiKuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodPevka iz Nemčije šokirala sodnike: Takšnega nastopa niso pričakovali!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!VIDEO: Luka Dončić v prvem polčasu dosegel isto število točk kot PhoenixŠok na gorenjski avtocesti: Takšnemu prizoru so bili priča policisti!Policist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!Slon življenje rešil antilopi: Tako je klical na pomoč, ko se je utapljala!VIDEO: Ukrajina zmagovalka Evrovizije 2022: Prejeli so rekordno število glasov!Ko se Slovenec znajde na Balkanu: Žena se je držala za glavo!Fanta sta se prvič srečala na britanskem talentu: Za nastop sta dobila zlati gumb!Lastnik bowling centra pri Krškem v šoku: Takšno škodo so povzročili vlomilci!Reporter Milan s parodijo na potapljanje: Posnetek, ki je doza smeha!Na klavir je zaigral uspešnico Linkin Park, mimoidoči so bili navdušeniVIDEO: Ganljiv videospot za pesem Ukrajincev, s katero so zmagali na EvrovizijiUrška Kužet in Nika Svetlin skupaj zapeli uspešnico Slovenskih MuzikantovMongolec na talentu šokiral sodnike: Takšne moči še niste videli!Več mesecev so izginjali smetnjaki, zdaj so našli krivcaSestri zapeli svetovno uspešnico, ki jo pojeta Andrea Bocelli in Celine DionNa talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!VIDEO: Pisarna za moške: Parodija, ki se ji te dni smeji Slovenija!VIDEO: 30 metrov dolga hiša iz Slovenije, ki navdušuje z elegancoMoški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!