VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!

Slovenska glasbenica Saša Lendero je včeraj na spletu objavila video posnetek, pri katerem je predstavila delček svoje nove skladbe.

Pri tem ji je družbo delal bivši mož Miha Hercog, sodeč po njunih odzivih pa se kljub ločitvi več kot odlično razumeta.

"Ko se dobiš z bivšim možem," je ob video posnetku zapisala Saša Lendero, ob opisu pa dodala še emotikon, ki se na ves glas smeji.


Saša Lendero, Facebook
Saša Lendero je v začetku lanskega leta prek omrežja Instagram sporočila, da se ločuje od Mihe Hercoga. Mnogi zvesti sledili so bili nad tem presenečeni, glasbenika pa kljub temu še vedno poslovno sodelujeta, njuni medsebojni odnosi pa so korektni. Skupaj imata tudi hčerko Ario.

Ob posnetku so mnogi komentatorji zapisali, da sta si Saša Lendero in Miha Hercog kljub ločitvi usojena. Dodali so, da si oba zaslužita srečo, obenem pa ju spodbujajo, naj znova poskusita z ljubezenskim razmerjem.

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Miha ne zna pravilno držati kitare ali pa je levak...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik