VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...

Zala Kralj in Gašper Šantl sta s pesmijo "Sebi" postala zmagovalca letošnje Eme 2019. To pomeni, da bosta Slovenijo z omenjeno pesmijo na Evroviziji 2019 v Izraelu zastopala prav ona.

Ob prebiranju mnogih komentarjev v teh dneh pa smo tako zgroženi, da moramo o tem napisati članek.Mnogi slovenski komentatorji so znova pokazali svoj pravi obraz, kar je moč razbrati med številnimi zapisi, nastrojenimi prav proti simpatičnemu mlademu paru, ki se je s talentom v zelo kratkem času izstrelil na slovensko glasbeno sceno.

Ne manjka namreč podlih komentarjev, ki na Zalo in Gašperja nikakor ne morejo vplivati dobro. A takšni smo pač Slovenci - vedno iščemo nekaj, kar bi lahko skritizirali, stvari pa iz druge plati preprosto ne znamo pogledati. Zanimivo je dejstvo, da pesem "Sebi" kritizirajo skoraj izključno Slovenci. Iz tujine namreč prihajajo same pohvale, a česa takega Slovenci žal nismo sposobni napisati.

Že res, da njun nastop izpade malce nerodno, a morda je prav to namen njune interpretacije. Svetu s pesmijo "Sebi" Zala in Gašper sporočata, da moraš vedno ostati zvest le sebi - v nasprotnem primeru lahko padeš v popolno rutino. In ker sta Zala in Gašper drugačna, to nikakor ni sprejemljivo za mnoge Slovence. S svojim unikatnim načinom želita obenem opozoriti svet, da je povsod le še kič, tiste prave naravnosti pa preprosto ni več.

Zala in Gašper sta obiskala tudi Radio 1, kjer sta dala kratek intervju:


Žalosti pa nas predvsem dejstvo, da se mnogo jeze stresa prav nad Zalo in Gašperja, ki sta se na Emo 2019 prijavila popolnoma brez pričakovanj. Strokovna žirija je namreč gledalcem na voljo dala le dve možnosti - ali v Izrael na Evrovizijo 2019 pošljemo pesem "Sebi" (Zala Kralj in Gašper Šantl) ali pesem "Kaos" (Raiven).

Pesem "Sebi" smo tako izbrali gledalci! Nista Zala in Gašper tista, ki sta se odločila, da postaneta zmagovalca. Četudi si to brez dvoma zaslužita, saj je njuna pesem izjemna. Le prisluhniti ji morate na pravilen način.

Naproščamo vas, da prispevek delite naprej še med prijatelje, Zali in Gašperju pa namesto podlih in grdih komentarjev namenite raje kakšno vzpodbudno besedo!0
Bejisa Šabanović
Pred 21 tedni
Čudovito preprosta
0
Silvana Kalin
Pred 22 tedni
Spoštovani Res je ! Zmagovalci nič krivi. Čestitke za zmago. Ampak zahvalila se bi vseeno lahko tistim, ki so glasovali, da sta zmagala. Vsaj Tto. Ostalo : Po eni strani LEa govori, da je odkrita in pove kaj misli, po drugi strani pa ostali ne bi smeli ? Kje je sedaj meja ? Vsak pove kr misli, samo da eni lahko, drugi naj ne bi smeli.
1
Janez Križaj
Pred 22 tedni
EMA 2019 je bila čudežno dobra!
Strokovno mnenje:
Pa dobro ljudje, kaj tu ni jasnega? "Kolikor denarja, toliko glasbe" je stara modrost in narod, ki glasbenikom ne plača za njihovo delo, si ne zasluži niti pogrebne koračnice. ... https://www.facebook.com/janez.krizaj.5/videos/10213473598020982/
-1
Anastasia Makivich
Pred 22 tedni
Da bi vsaj usta odpirala ko poje, pa bi se vsaj razumelo kaj govori. Tako pa... disaster.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoMed dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!VIDEO: Papiga Kaja spet "raztura": Tako je mnoge Slovence navdušila tokrat!VIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSlovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!Grozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polVIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoVIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!Kuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušilSMEH: Lastnik s kužkom nasmejal splet: "Prodam psa, ker me je sram, ko zalaja!"Slovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeNa talentu navdušili s surovo močjo, nato se jim je na odru pridružil očeSMEH: Parodija nasmejala Slovenijo: Tako izgleda, ko želi Štajerec na morje!