VIDEO: Slovencu sredi noči zažgali hišo: Pravi, da naj bi nanj tudi streljali!

Nekdanjega tekmovalca resničnostnega šova Kmetija Jana Kneza je te dni doletela prava tragedija.

Ponoči mu je ogenj vzel hišo - požar naj bi bil podtaknjen, Jan Knez pa je za medije dejal, naj bi nepridipravi nanj tudi streljali.

"Mnogokrat je roka na rami najboljše zdravilo," je ob video posnetku zapisala Maria Arko, ki se je z Janom Knezom udeležila resničnostnega šova Kmetija. Obiskala je pogorišče njegove hiše, tam pa ostala brez besed.

"Javljam se iz pogorišča Janove hiše, nimam kaj veliko povedat, ker slika pove veliko več. Boli me to sovraštvo med ljudmi, ta nekulturen, neetičen, nemoralni odnos," je v video posnetku dejala Maria Arko. Jan Knez je v objavi na spletu zapisal, da so ga skupaj z Miškom med spanjem požgali trije zamaskirani moški, ki naj bi proti njemu sprožili tudi dva strela.


Na PU Maribor so za medije dejali, da sicer ni sledi, da bi kdo streljal. Požar je pogasilo 45 gasilcev iz različnih gasilskih društev, škoda pa naj bi po prvih ocenah znašala okoli 50.000 evrov. Trenutno nadaljujejo s preiskavo suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

0
Beno Cizelj
Pred 2 meseci
Komentirati tole je težko....tako grozodejstvo lahko stori le nekdo zeli, zelo slab "človek", zverina....a kaj, ko ni upanja, da bi storilce in naročnika našli....bojim se, da naša policija ni dorasla temu, pa tudi...ja, težka bo... Sočustvujem a sem nad Slovenci globoko razočaran
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila