VIDEO: Slovenec na hrvaškem talentu do finala: Njegov nastop dviga kocine!

Damiano Roi je prodajalec iz Slovenije, ki mu glasba predstavlja življenje.

Ker že 20 let nima menedžerja ali založbe, ki bi mu do uspeha pomagali na glasbeni poti, se je pred časom odločil, da bo svoj pevski talent predstavil v hrvaškem šovu talentov Supertalent.

Simpatičen in vedno iskren 45-letni Damiano Roi je mnoge žirante in gledalce prevzel že na avdiciji šova Supertalent, kjer je zapel operno pesem "Nessun dorma". Takrat je ob pohvalah sodnikov je komaj zadrževal solze sreče.


Navdušenja ni manjkalo niti v sinočnjem polfinalu Supertalenta, ko se je Damiano Roi iz Maribora pred hrvaškim občinstvom znova predstavil. Tokrat je zapel sopransko arijo "O mio babbino caro", pod katero se je leta 1918 podpisal italijanski operni skladatelj Giacomo Puccini.


Supertalent, Youtube
Na avdicijo Supertalenta je Damiana prijavila njegova žena, ki je iskreno priznala, da je bil njen mož večkrat žalosten ob dejstvu, da mnogi pevci v glasbi uspejo kljub temu, da nimajo izjemnih vokalnih sposobnosti.

Prisluhnite polfinalnemu nastopu 45-letnega Damiana Roi iz Maribora, ko je s petjem arije "O mio babbino caro" požel nov uspeh in se uspešno prebil v veliki finale!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!