VIDEO: Slovenec šokiral na hrvaškem talentu: Njegov glas je sodnikom naježil kožo!

Na zadnji avdiciji hrvaškega talenta Supertalent se je predstavil tudi 45-letni Damiano Roi, ki prihaja iz Maribora.

S svojim pevskim talentom je povsem šokiral tamkajšnje sodnike, s skromnostjo in izjemnimi vokalnimi sposobnostmi pa navdušil vsakega poslušalca.

Damiano je po poklicu sicer trgovec, a kot sam pravi, je glasba njegovo življenje. "Sem samouk. V glasbeni šoli sem se naučil igranja bobnov, vendar sam že več kot 20 let prepevam," je pred nastopom dejal skromni Mariborčan.


Supertalent, Youtube
Sloveniji se je že predstavil v resničnostnem šovu Slovenija ima talent, a njegovega talenta žal niso prepoznali tisti, ki bi mu lahko pomagali na poti do svetovne slave.


Damiano Roi je na hrvaškem Supertalentu zapel pesem "Nessun dorma", pod katero se je že leta 1995 podpisal operni pevec Luciano Pavarotti iz sosednje Italije. S petjem je mnogim prisotnim v dvorani pokonci dvignil kocine, skromni Mariborčan pa ob številnih pohvalah sodnikov ni mogel zadržati solza sreče.

Delimo ta čudovit nastop Slovenca naprej še med prijatelje, da bomo prav vsi spoznali, kakšen izjemen talent ima 45-letni Damiano Roi iz Maribora!
1
Jože Napotnik
Pred 3 tedni
Izjemen talent 45-letnega Damiana Roia iz Maribora!
1
Alexandra Arko
Pred 3 tedni
bravo Damiano- želim ti veliko uspeha na poti
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Besede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceSMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!VIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaSin je jokal od smeha: Tako se je pred vlomilci zaščitila mati!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaDriftal na najbolj nevarni kitajski cesti, posnetek jemlje sapoHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!Iz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedDrama pri sosedih: Avstrijka povzročila nesrečo, nato je sledil kaos!Pokazali so, kako popraviti razbitega Audi RS6Kaos iz Italije: Kako na avtocesti ne vzpostaviti reševalnega pasu!