VIDEO: Slovenec šokiral na hrvaškem talentu: Njegov glas je sodnikom naježil kožo!

Na zadnji avdiciji hrvaškega talenta Supertalent se je predstavil tudi 45-letni Damiano Roi, ki prihaja iz Maribora.

S svojim pevskim talentom je povsem šokiral tamkajšnje sodnike, s skromnostjo in izjemnimi vokalnimi sposobnostmi pa navdušil vsakega poslušalca.

Damiano je po poklicu sicer trgovec, a kot sam pravi, je glasba njegovo življenje. "Sem samouk. V glasbeni šoli sem se naučil igranja bobnov, vendar sam že več kot 20 let prepevam," je pred nastopom dejal skromni Mariborčan.


Supertalent, Youtube
Sloveniji se je že predstavil v resničnostnem šovu Slovenija ima talent, a njegovega talenta žal niso prepoznali tisti, ki bi mu lahko pomagali na poti do svetovne slave.


Damiano Roi je na hrvaškem Supertalentu zapel pesem "Nessun dorma", pod katero se je že leta 1995 podpisal operni pevec Luciano Pavarotti iz sosednje Italije. S petjem je mnogim prisotnim v dvorani pokonci dvignil kocine, skromni Mariborčan pa ob številnih pohvalah sodnikov ni mogel zadržati solza sreče.

Delimo ta čudovit nastop Slovenca naprej še med prijatelje, da bomo prav vsi spoznali, kakšen izjemen talent ima 45-letni Damiano Roi iz Maribora!
1
Jože Napotnik
Pred 1 mesecem
Izjemen talent 45-letnega Damiana Roia iz Maribora!
1
Alexandra Arko
Pred 1 mesecem
bravo Damiano- želim ti veliko uspeha na poti
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talMoški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!