VIDEO: Slovenec v Strunjanu za 120 eur na noč: Takšno je bilo stanje apartmaja!

Vlada je za podporo turizmu vsem prebivalcem Slovenije podarila turistične vaučerje, da bi ponudnikom turističnih nastanitev pomagali prebroditi trenutno krizo.

Najbolj obiskana je prav slovenska obala, mnogi slovenski turisti pa so nad ponudbami razočarani.

Med njimi je tudi Klemen Lampič, ki je z video posnetkom na Facebook omrežju dvignil veliko prahu. Za letošnje dopustovanje si je izbral Apartmaje Salinera v Strunjanu, v video posnetku pa njihovo ponudbo močno skritiziral.

V posnetku pravi, da so mu tam prodali zgodbo "luštnega apartmajčka", a ga je pričakalo vse prej kot to. Fotografije namreč na spletu kažejo povsem drugačno podobo, kot ji je ob prihodu bil priča Lampič. Cena za nočitev je bila 120 evrov, za štiri nočitve pa je tako odštel skoraj 500 evrov. Stanje apartmajev je vse prej kot solidno, o čemer priča tudi video posnetek, ki ga je Klemen Lampič objavil na spletu.

"In mi rešujemo slovensko gospodarstvo? Zakaj? Koga rešujemo? Komu trpamo žepe?" se v video posnetku sprašuje Ljubljančan. Poglejte si, kakšno je bilo stanje apartmaja v Strunjanu, za katerega je potrebno plačati 120 evrov na noč.

0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Hvala Klemen, da si to objavil. Sedaj mi na misel več ne pride, da bi šel na slovensko obalo. No.., saj kam drugam tudi ne grem, a moj vavčer naj raje propade, kot pa da podpiram bando. In bog ne daj, da bi se ob tem zganil kaki polnomastno plačani inšpektor...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDeček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!VIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Na čolnu je snemal hčerko: Naslednji prizor mu je vzel sapo!Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!Labodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Direktor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaGanljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!VIDEO: 17-letnik iz Slovenije zgrozil s posnetkom: BMW-ja je vozil brez voznika!Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Tovornjak je obtičal v blatu, rešili so ga kar z ladjo7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuVIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnika