VIDEO: Slovenka imela vročino, mož je poklical urgenco: Pogovor je doza smeha!

Matjaž Kosi in Simona Kosi sta simpatična zakonca, ki se v svetu zabave predstavljata z vzdevkom Misticizem.

Tokrat sta na spletu objavila smešen video posnetek, ko je Matjaž zaradi ženine vročine klical na urgenco.

"Klic na urgenco," sta Matjaž in Simona naslovila igran video posnetek, pri katerem lahko prisluhnemo pogovoru Matjaža z zdravnikom. In kaj kmalu je med pogovorom prišlo do nesporazuma.


Misticizem, Facebook
Matjaž je zdravniku sprva potožil, da ima žena vročino in da ne ve, kako ob tem ukrepati. Ko ga je zdravnik vprašal, če je vročina visoka, je Matjaž vse skupaj razumel narobe.

S svojim odgovorom je sodeč po odzivih na spletu nasmejal mnoge, video posnetek pa je zgolj na omrežju Facebook v le nekaj urah dosegel več kot 30.000 ogledov. Bosta simpatična zakonca nasmejala tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Legendarca...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!Radijska voditeljica Lara Tošić doživela prometno nesrečo, objavila je posnetekStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuVIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!Tjaša Božič in Poskočni priredili slovensko uspešnico, navdušili so poslušalceVIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz DubrovnikaŠpela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!