VIDEO: Slovenka na Ptuju posnela moškega, ki se je razkazoval pred otroki

Ogorčena bralka se je te dni obrnila na medije in uredništvu Ptujinfo posredovala video posnetek neznanega moškega, ki naj bi 23. oktobra 2018 iz parka opazoval otroke pri ptujski Osnovni šoli Mladika.

Ob opazovanju naj bi se predrznež celo razkazoval in samozadovoljeval.

Neznanec, ki naj bi bil star med 40 in 50 let, se je po besedah avtorice video posnetka skrival v bližnjem parku ob osnovni šoli in od tam opazoval otroke. Pri opazovanju pa naj bi razkazoval celo svoj spolni ud in se pri tem samozadovoljeval.

V video posnetku, ki ga je zatem na mobilni telefon ustvarila zgrožena bralka, je moč videti moškega, ki se pred kamero izmika in svoj obraz zakriva. Jezna domačinka je moškega pregnala z nekaj sočnimi besedami, video posnetek pa je pokazala tudi vzgojiteljici, ki je takrat skrbela za otroke v varstvu.

Policisti so za portal mariborinfo.com potrdili, da omenjenega incidenta ne obravnavajo, saj naj jim dogodka nihče ni prijavil.
0
Roman M
Pred 29 tedni
Jest ga pref.... k norca, pedofil u p.m. Ma pa jajca d si upa !!! Pr men ne bi preživel !!!
0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Koliko manj je snemalka uglajena, toliko bolj je hrabra, ker bi jo dotični lahko "onesposobil"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo