VIDEO: Slovenka na Ptuju posnela moškega, ki se je razkazoval pred otroki

Ogorčena bralka se je te dni obrnila na medije in uredništvu Ptujinfo posredovala video posnetek neznanega moškega, ki naj bi 23. oktobra 2018 iz parka opazoval otroke pri ptujski Osnovni šoli Mladika.

Ob opazovanju naj bi se predrznež celo razkazoval in samozadovoljeval.

Neznanec, ki naj bi bil star med 40 in 50 let, se je po besedah avtorice video posnetka skrival v bližnjem parku ob osnovni šoli in od tam opazoval otroke. Pri opazovanju pa naj bi razkazoval celo svoj spolni ud in se pri tem samozadovoljeval.

V video posnetku, ki ga je zatem na mobilni telefon ustvarila zgrožena bralka, je moč videti moškega, ki se pred kamero izmika in svoj obraz zakriva. Jezna domačinka je moškega pregnala z nekaj sočnimi besedami, video posnetek pa je pokazala tudi vzgojiteljici, ki je takrat skrbela za otroke v varstvu.

Policisti so za portal mariborinfo.com potrdili, da omenjenega incidenta ne obravnavajo, saj naj jim dogodka nihče ni prijavil.
0
Roman M
Pred 3 meseci
Jest ga pref.... k norca, pedofil u p.m. Ma pa jajca d si upa !!! Pr men ne bi preživel !!!
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Koliko manj je snemalka uglajena, toliko bolj je hrabra, ker bi jo dotični lahko "onesposobil"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"