VIDEO: Slovenka na Ptuju posnela moškega, ki se je razkazoval pred otroki

Ogorčena bralka se je te dni obrnila na medije in uredništvu Ptujinfo posredovala video posnetek neznanega moškega, ki naj bi 23. oktobra 2018 iz parka opazoval otroke pri ptujski Osnovni šoli Mladika.

Ob opazovanju naj bi se predrznež celo razkazoval in samozadovoljeval.

Neznanec, ki naj bi bil star med 40 in 50 let, se je po besedah avtorice video posnetka skrival v bližnjem parku ob osnovni šoli in od tam opazoval otroke. Pri opazovanju pa naj bi razkazoval celo svoj spolni ud in se pri tem samozadovoljeval.

V video posnetku, ki ga je zatem na mobilni telefon ustvarila zgrožena bralka, je moč videti moškega, ki se pred kamero izmika in svoj obraz zakriva. Jezna domačinka je moškega pregnala z nekaj sočnimi besedami, video posnetek pa je pokazala tudi vzgojiteljici, ki je takrat skrbela za otroke v varstvu.

Policisti so za portal mariborinfo.com potrdili, da omenjenega incidenta ne obravnavajo, saj naj jim dogodka nihče ni prijavil.
0
Roman M
Pred 15 tedni
Jest ga pref.... k norca, pedofil u p.m. Ma pa jajca d si upa !!! Pr men ne bi preživel !!!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Koliko manj je snemalka uglajena, toliko bolj je hrabra, ker bi jo dotični lahko "onesposobil"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!