VIDEO: Slovenka na Ptuju posnela moškega, ki se je razkazoval pred otroki

Ogorčena bralka se je te dni obrnila na medije in uredništvu Ptujinfo posredovala video posnetek neznanega moškega, ki naj bi 23. oktobra 2018 iz parka opazoval otroke pri ptujski Osnovni šoli Mladika.

Ob opazovanju naj bi se predrznež celo razkazoval in samozadovoljeval.

Neznanec, ki naj bi bil star med 40 in 50 let, se je po besedah avtorice video posnetka skrival v bližnjem parku ob osnovni šoli in od tam opazoval otroke. Pri opazovanju pa naj bi razkazoval celo svoj spolni ud in se pri tem samozadovoljeval.

V video posnetku, ki ga je zatem na mobilni telefon ustvarila zgrožena bralka, je moč videti moškega, ki se pred kamero izmika in svoj obraz zakriva. Jezna domačinka je moškega pregnala z nekaj sočnimi besedami, video posnetek pa je pokazala tudi vzgojiteljici, ki je takrat skrbela za otroke v varstvu.

Policisti so za portal mariborinfo.com potrdili, da omenjenega incidenta ne obravnavajo, saj naj jim dogodka nihče ni prijavil.
0
Roman M
Pred 1 mesecem
Jest ga pref.... k norca, pedofil u p.m. Ma pa jajca d si upa !!! Pr men ne bi preživel !!!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Koliko manj je snemalka uglajena, toliko bolj je hrabra, ker bi jo dotični lahko "onesposobil"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil