VIDEO: Slovenka na Ptuju posnela moškega, ki se je razkazoval pred otroki

Ogorčena bralka se je te dni obrnila na medije in uredništvu Ptujinfo posredovala video posnetek neznanega moškega, ki naj bi 23. oktobra 2018 iz parka opazoval otroke pri ptujski Osnovni šoli Mladika.

Ob opazovanju naj bi se predrznež celo razkazoval in samozadovoljeval.

Neznanec, ki naj bi bil star med 40 in 50 let, se je po besedah avtorice video posnetka skrival v bližnjem parku ob osnovni šoli in od tam opazoval otroke. Pri opazovanju pa naj bi razkazoval celo svoj spolni ud in se pri tem samozadovoljeval.

V video posnetku, ki ga je zatem na mobilni telefon ustvarila zgrožena bralka, je moč videti moškega, ki se pred kamero izmika in svoj obraz zakriva. Jezna domačinka je moškega pregnala z nekaj sočnimi besedami, video posnetek pa je pokazala tudi vzgojiteljici, ki je takrat skrbela za otroke v varstvu.

Policisti so za portal mariborinfo.com potrdili, da omenjenega incidenta ne obravnavajo, saj naj jim dogodka nihče ni prijavil.
0
Roman M
Pred 2 tedni
Jest ga pref.... k norca, pedofil u p.m. Ma pa jajca d si upa !!! Pr men ne bi preživel !!!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Koliko manj je snemalka uglajena, toliko bolj je hrabra, ker bi jo dotični lahko "onesposobil"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji