VIDEO: Slovenka se mu je ponudila za večerjo: Odgovor moža je doza smeha!

Na družbenem omrežju Facebook je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pogovor med možem in ženo.

Ko se je mož zvečer vrnil domov, je ženo prosil za večerjo, a je pred tem ni pripravila. Kljub temu je našla iznajdljiv način, kako potolažiti moža.

"Kaj bo za večerjo," sta ob video posnetku na kratko zapisala avtorja, z igranim skečem pa sodeč po odzivih nasmejala številne spletne uporabnike. Video posnetek je do danes dosegel več deset tisoč ogledov.


Misticizem, Facebook
Tudi tokrat sta za simpatičen video posnetek poskrbela Matjaž Kosi in Simona Kosi, ki se v svetu zabave predstavljata z vzdevkom Misticizem. Ko se je mož vrnil domov, je ženi potožil, da ga daje lakota. Simona se je znašla po svoje in poskrbela za nenavaden kompromis.

Prisluhnite odzivu lačnega moža po tem, ko mu je žena namesto večerje ponudila kar svoje telo. Si je Matjaž za besede zaslužil kazen, ki jo je prejel od Simone?

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Upam, da bom prej umrl, kot bosta ta dva nehala ustvarjati. Genijalca sta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje