VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!

Na spletu je pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo preteklo zabavo Slovencev, ki so jo pripravili na Krku.

Video posnetek je v hipu obkrožil Slovenijo in navdušil mnoge gledalce, saj je poln pozitive in dobre volje.

Vesela karavana je najbolj vesel izlet, ki ga že 32 let pripravlja ekipa agencije Dober dan oz. agencija Ojla. To je izlet, kjer se zbere največ veselih, razigranih, pozitivnih sopotnikov, ljudskih muzikantov in humoristov. To je izlet, kjer se "pomešajo" generacije, ki se za kratek čas "odklopijo" in uživajo v glasbi in plesu.

Video posnetek s pretekle zabave je na družbenem omrežju Facebook že prava uspešnica, mnogi spletni komentatorji pa so pohvalili pozitivno energijo, ki jo je ob ogledu posnetka moč začutiti.

Poglejte si, kako so se v preteklih dneh na Krku zabavali številni Slovenci, ki so veselo rajali in plesali ob pristni slovenski glasbi. Bodo s posnetkom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Divjanje s splošnim pomanjkanjem kvalitete in občutka. Od takih ambientov se jaz kaj hitro poslovim.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje