VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!

Te dni je na omrežju Facebook pristal video posnetek iz slovenskih gozdov, pri katerem lahko spremljamo izjemen in redek prizor.

Slovenski gozdar David Šircelj je iz vozila posnel tri rise, ki niso bili prav nič prestrašeni, prizor pa je že prava uspešnica na spletu.

Do danes je video posnetek treh risov zgolj na omrežju Facebook dosegel več kot pol milijona ogledov, obenem pa nabral preko 16.000 všečkov in ostalih odzivov.


Slovenski državni gozdovi, Facebook
"Kar vam predstavljamo danes, je redko celo za gozdarje! Med čakanjem na kamion je naš odpremnik David Šircelj v torek doživel komaj verjeten prizor; izza ovinka pride prvi ris, kmalu za njim še eden mlajši, na to pa še en mladiček," so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.

Ob tem so dodali, da so se risi ležerno sprehajali po gozdni cesti in se zabavali na hlodih. Umaknili so se šele, ko je David stopil iz avta, pa še to ne ravno panično. Lokacije zaradi varnosti teh zaščitenih živali namerno niso izdali. Poglejte si prizor, ki je te dni obkrožil Slovenijo.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Prelepi mucki so to...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik