VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!

Te dni je na omrežju Facebook pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovit prizor iz naših gozdov.

Slovenski gozdar Davorin Stojnšek je v naravi zaigral na harmoniko, s svojim nastopom pa navdušil mnoge spletne uporabnike.

"Danes smo na Boču, kjer snemamo nove video zgodbe. Poleg ptičkov in John Deere traktorja smo lahko slišali tudi zvok John Deere harmonike. Nanjo nam je zaigral gozdar Davorin Stojnšek. Za pokušino, kaj boste lahko na našem Facebooku videli v prihodnjih tednih," so zapisali ob video posnetku.


Slovenski državni gozdovi, Facebook
Avtorji posnetka nam tako obljubljajo, da bomo v prihodnjih tednih po vsej verjetnosti priča nastopom v naših gozdovih, pri katerih bomo lahko uživali v zvoku harmonike in morda tudi drugih glasbenih instrumentov.

Poglejte si čudovit video posnetek, pri katerem je slovenski gozdar Davorin Stojnšek v naših gozdovih pokazal svoj talent ob igranju harmonike. Bo navdušil tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kajpada.., goveji standard...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!