VIDEO: Slovenski poslanec obkroža državo, njegov govor se na spletu širi kot ogenj

Aleksander Reberšek je poslanec stranke NSi, ki je dva tedna nazaj na spletu objavil video posnetek svojega govora, v katerem se sprašuje, na čigavi strani je naša vlada.

Izpostavil je namreč aktualne migracije in vse, kar za nezakonite priseljence počne naša država.

Sam je namreč mnenja, da bi se moralo revnim ljudem pomagati v njihovih državah in tam reševati glavne težave krize. V govoru je izpostavil, da se strinja tudi z besedami Dalajlame, ki je nedolgo nazaj dejal, da bi Evropa morala pripadati Evropejcem, migrantom pa bi morali pomagati v njihovih državah.

Reberšek je pomoč vsem, ki prihajajo v Evropo, opisal kot "lažno solidarnost v službi notranje politike".

Nekateri najšibkejši Slovenci medtem živijo v revščini, celo brez vode, brez električne energije in brez sanitarijev.

Njegov govor je na Facebooku dosegel že preko 100.000 ogledov, mnogi Slovenci pa se z njegovimi besedami strinjajo. Je poslanec stranke NSi tokrat povedal prav?
0
Martin Berlisk
Pred 15 tedni
Končno nekdo iz Nove Slovenije, ki se je upal povedati resnico o uničevanju slovenskega naroda z priseljevanjem in ilegalnimi migranti. Čigava je SLOVENIJA ?Peterle kot evropski poslanec ni za Slovenijo naredil ničesar, vleče samo dobro plačo. Zato predlagam, da se za Evropskega poslanca prijavi in izvoli Aleksandra Reberšek.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca