VIDEO: Slovenski poslanec obkroža državo, njegov govor se na spletu širi kot ogenj

Aleksander Reberšek je poslanec stranke NSi, ki je dva tedna nazaj na spletu objavil video posnetek svojega govora, v katerem se sprašuje, na čigavi strani je naša vlada.

Izpostavil je namreč aktualne migracije in vse, kar za nezakonite priseljence počne naša država.

Sam je namreč mnenja, da bi se moralo revnim ljudem pomagati v njihovih državah in tam reševati glavne težave krize. V govoru je izpostavil, da se strinja tudi z besedami Dalajlame, ki je nedolgo nazaj dejal, da bi Evropa morala pripadati Evropejcem, migrantom pa bi morali pomagati v njihovih državah.

Reberšek je pomoč vsem, ki prihajajo v Evropo, opisal kot "lažno solidarnost v službi notranje politike".

Nekateri najšibkejši Slovenci medtem živijo v revščini, celo brez vode, brez električne energije in brez sanitarijev.

Njegov govor je na Facebooku dosegel že preko 100.000 ogledov, mnogi Slovenci pa se z njegovimi besedami strinjajo. Je poslanec stranke NSi tokrat povedal prav?
0
Martin Berlisk
Pred 2 meseci
Končno nekdo iz Nove Slovenije, ki se je upal povedati resnico o uničevanju slovenskega naroda z priseljevanjem in ilegalnimi migranti. Čigava je SLOVENIJA ?Peterle kot evropski poslanec ni za Slovenijo naredil ničesar, vleče samo dobro plačo. Zato predlagam, da se za Evropskega poslanca prijavi in izvoli Aleksandra Reberšek.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedSmetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smeha13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemPijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjetiDramatični pristanki in vzleti potniških letal med nevihto CiaraPo presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!