VIDEO: Slovenski poslanec obkroža državo, njegov govor se na spletu širi kot ogenj

Aleksander Reberšek je poslanec stranke NSi, ki je dva tedna nazaj na spletu objavil video posnetek svojega govora, v katerem se sprašuje, na čigavi strani je naša vlada.

Izpostavil je namreč aktualne migracije in vse, kar za nezakonite priseljence počne naša država.

Sam je namreč mnenja, da bi se moralo revnim ljudem pomagati v njihovih državah in tam reševati glavne težave krize. V govoru je izpostavil, da se strinja tudi z besedami Dalajlame, ki je nedolgo nazaj dejal, da bi Evropa morala pripadati Evropejcem, migrantom pa bi morali pomagati v njihovih državah.

Reberšek je pomoč vsem, ki prihajajo v Evropo, opisal kot "lažno solidarnost v službi notranje politike".

Nekateri najšibkejši Slovenci medtem živijo v revščini, celo brez vode, brez električne energije in brez sanitarijev.

Njegov govor je na Facebooku dosegel že preko 100.000 ogledov, mnogi Slovenci pa se z njegovimi besedami strinjajo. Je poslanec stranke NSi tokrat povedal prav?
0
Martin Berlisk
Pred 23 tedni
Končno nekdo iz Nove Slovenije, ki se je upal povedati resnico o uničevanju slovenskega naroda z priseljevanjem in ilegalnimi migranti. Čigava je SLOVENIJA ?Peterle kot evropski poslanec ni za Slovenijo naredil ničesar, vleče samo dobro plačo. Zato predlagam, da se za Evropskega poslanca prijavi in izvoli Aleksandra Reberšek.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil