VIDEO: Slovenski poslanec obkroža državo, njegov govor se na spletu širi kot ogenj

Aleksander Reberšek je poslanec stranke NSi, ki je dva tedna nazaj na spletu objavil video posnetek svojega govora, v katerem se sprašuje, na čigavi strani je naša vlada.

Izpostavil je namreč aktualne migracije in vse, kar za nezakonite priseljence počne naša država.

Sam je namreč mnenja, da bi se moralo revnim ljudem pomagati v njihovih državah in tam reševati glavne težave krize. V govoru je izpostavil, da se strinja tudi z besedami Dalajlame, ki je nedolgo nazaj dejal, da bi Evropa morala pripadati Evropejcem, migrantom pa bi morali pomagati v njihovih državah.

Reberšek je pomoč vsem, ki prihajajo v Evropo, opisal kot "lažno solidarnost v službi notranje politike".

Nekateri najšibkejši Slovenci medtem živijo v revščini, celo brez vode, brez električne energije in brez sanitarijev.

Njegov govor je na Facebooku dosegel že preko 100.000 ogledov, mnogi Slovenci pa se z njegovimi besedami strinjajo. Je poslanec stranke NSi tokrat povedal prav?
0
Martin Berlisk
Pred 7 tedni
Končno nekdo iz Nove Slovenije, ki se je upal povedati resnico o uničevanju slovenskega naroda z priseljevanjem in ilegalnimi migranti. Čigava je SLOVENIJA ?Peterle kot evropski poslanec ni za Slovenijo naredil ničesar, vleče samo dobro plačo. Zato predlagam, da se za Evropskega poslanca prijavi in izvoli Aleksandra Reberšek.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?