VIDEO: Slovenski zbor v cerkvi zapel partizansko pesem: Nastop, ki te bo navdušil!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal nastop, ki je navdušil predvsem mnoge Primorce.

V baziliki Sveta gora na Skalnici nad Novo Gorico je zbor zapel partizansko pesem, ki jo poznamo vsi Slovenci.

"Maš nisem in ne obiskujem razen dveh pogrebnih in te današnje. Bila je posebna, G. pater Bogdan Knavs je to današnjo obogatil še s nastopom Partizanskega pevskega zbora iz Ljubljane v spremstvu komornega simfoničnega orkestra in s solistoma," je ob video posnetku na Facebook omrežju zapisal avtor.

Dodal je še, da se je na Primorskem prvič v Sloveniji prepevala partizanska pesem v cerkvi. Ob tem je prepričan, da je to prvi velik korak, k drugačnemu razumevanju oziroma sobivanju slovenskega naroda.

Prisluhnite, kako je Partizanski pevski zbor iz Ljubljane v spremstvu komornega simfoničnega orkestra in s solistoma zapel partizansko pesem v baziliki Sveta gora nad Novo Gorico.

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Najbrž je dobro, a meni se je predvajanj po večih poskusih vedno ustavilo na pragu 15. sekunde.
1
Marjeta Ocepek
Pred 7 tedni
Spoštovanje vsem.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje