VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!

Večji del Slovenije je že zajela hladna fronta, ki je s seboj prinesla močan veter, nevihte in sneg.

Temperature so strmo padle, v nekaterih krajih poročajo o manjši toči in sodri - sneženje je zajelo tudi nekatere nižinske kraje na severu Slovenije.

Sneg je pobelil nekatere kraje na Koroškem in Štajerskem, vremenska fronta se zdaj seli proti Primorski. ARSO je najprej izdal rumeno opozorilo pred vremenskimi nevšečnostmi, danes pa izdal oranžno opozorilo za večji del države, ki velja zaradi močnega vetra in sneženja.


Sneg v Zrečah, Aleš Krautberger/Neurje.si
Po toplem jutru se je po le nekaj urah vremenska slika povsem spremenila. V dopoldanskem času so nevihte zajele Koroško, Štajersko, Prekmurje in Zasavje, v naslednjih urah pa se bodo nevihte pomikale proti jugu in jugozahodu države. Pri portalu Neurje.si opozarjajo, da se bodo v prihodnjih urah predvsem na območju Primorske razvile močne nevihte s sodro in manjšo točo, velike težave pa bo povzročal tudi močan veter.

Ravne, Šoštanj:


Sneženje v Mariboru:


Šempeter v Savinjski dolini:


Ker smo bili v preteklih dneh priča pravim poletnim temperaturam, gre tokrat za zelo izrazito vremensko spremembo. Temperatura je ponekod v le nekaj urah padla za skoraj 20 stopinj Celzija. Padavine bodo ponoči ponehale, burja na Primorskem pa bo oslabela. Tudi v prihodnjih dneh bomo priča nestanovitnemu vremenu, še vedno se bodo pojavljale krajevne padavine. Shladilo se bo - jutranje temperature bodo od 0 do 5 stopinj Celzija, najvišje dnevne pa med 10 in 15 stopinj Celzija.

Sneženje v Celju:

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Ne maram snega...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik