VIDEO: Šok na primorski avtocesti! To so ob hudem trčenju počeli vozniki...

Včeraj se je na primorski avtocesti znova zgodil pravi kolaps. Že v dopoldanskih urah so se v bližini Ljubljane zgodile številne prometne nesreče, popoldan pa je bilo še huje.

Na primorski avtocesti se je pri Brezovici v smeri Ljubljane pripetila huda prometna nesreča, le dober kilometre za prvo pa je promet ohromila še ena nesreča.

Avtocesta je bila v smeri Ljubljane več časa zaprta, nastal je daljši zastoj, obvoz pa je potekal po vzporedni regionalni cesti. Daljši zastoj pa je nastal tudi na primorski avtocesti v smeri proti Kopru, saj je bil del prehitevalnega pasu pri prvi nesreči zaprt.

Poglejte še: VIDEO: Grozljive posledice naleta treh tovornjakov na primorski avtocesti

Zdaj je na spletu pristal video posnetek, ki ga je delila organizacija Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah. V njem je moč videti mnoge nespametne poteze številnih voznikov, ki so ob zastoju zapuščali svoja vozila, najdemo pa tudi take, ki so reševalni pas izkoristili za prehitevanje.

V video posnetku je na Vrhniškem klancu moč videti celo voznika, ki je ves čas vozil za gasilskim vozilom. Poglejte si, kaj so včeraj na kamere posneli številni vozniki, ki so obtičali na zaprti primorski avtocesti v smeri Ljubljane.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Zdaj razumem, zakaj nikogar ne kaznujejo za taka zavržena dejanja. Kamere imajo resolucijo gnilega krompirja! Ja kak jih pa naj identificirajo???
0
Lojze Smole
Pred 2 tedni
Zakaj na TV nikoli ne vidim posnetka kako se je v takem primeru potrebno obnašati na cesti? Vsak bo lahko nekoč potreboval tako pomoč! To je razlika med smrtjo in življenjem pogosto.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb