VIDEO: Šok na primorski avtocesti! To so ob hudem trčenju počeli vozniki...

Včeraj se je na primorski avtocesti znova zgodil pravi kolaps. Že v dopoldanskih urah so se v bližini Ljubljane zgodile številne prometne nesreče, popoldan pa je bilo še huje.

Na primorski avtocesti se je pri Brezovici v smeri Ljubljane pripetila huda prometna nesreča, le dober kilometre za prvo pa je promet ohromila še ena nesreča.

Avtocesta je bila v smeri Ljubljane več časa zaprta, nastal je daljši zastoj, obvoz pa je potekal po vzporedni regionalni cesti. Daljši zastoj pa je nastal tudi na primorski avtocesti v smeri proti Kopru, saj je bil del prehitevalnega pasu pri prvi nesreči zaprt.

Poglejte še: VIDEO: Grozljive posledice naleta treh tovornjakov na primorski avtocesti

Zdaj je na spletu pristal video posnetek, ki ga je delila organizacija Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah. V njem je moč videti mnoge nespametne poteze številnih voznikov, ki so ob zastoju zapuščali svoja vozila, najdemo pa tudi take, ki so reševalni pas izkoristili za prehitevanje.

V video posnetku je na Vrhniškem klancu moč videti celo voznika, ki je ves čas vozil za gasilskim vozilom. Poglejte si, kaj so včeraj na kamere posneli številni vozniki, ki so obtičali na zaprti primorski avtocesti v smeri Ljubljane.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Zdaj razumem, zakaj nikogar ne kaznujejo za taka zavržena dejanja. Kamere imajo resolucijo gnilega krompirja! Ja kak jih pa naj identificirajo???
0
Lojze Smole
Pred 2 meseci
Zakaj na TV nikoli ne vidim posnetka kako se je v takem primeru potrebno obnašati na cesti? Vsak bo lahko nekoč potreboval tako pomoč! To je razlika med smrtjo in življenjem pogosto.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemVIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedOče svojo hčerko v šoli pobral s FerrarijemNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoDenis Avdić priznal največjo laž, ki jo je povedal ženiFilipinec šokiral tudi v finalu: Pesem je zapel z moškim in ženskim glasom!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!17-letnica zapela pesem Billie Eilish, sodniki so ob njenem nastopu obmolkniliRekonstrukcija helikopterske nesreče, v kateri je umrl Kobe BryantVIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloKartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!2-letni genij v Ellen šovu pokazal svoje znanjeStrašljiv posnetek med nevihto: Tako hitro je deroča voda odnesla hotel!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!SMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiPlesalci z Downovim sindromom navdušili: Tako so dokazali, da ne poznajo ovir!Hudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaZapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pse