VIDEO: Šok na primorski avtocesti! To so ob hudem trčenju počeli vozniki...

Včeraj se je na primorski avtocesti znova zgodil pravi kolaps. Že v dopoldanskih urah so se v bližini Ljubljane zgodile številne prometne nesreče, popoldan pa je bilo še huje.

Na primorski avtocesti se je pri Brezovici v smeri Ljubljane pripetila huda prometna nesreča, le dober kilometre za prvo pa je promet ohromila še ena nesreča.

Avtocesta je bila v smeri Ljubljane več časa zaprta, nastal je daljši zastoj, obvoz pa je potekal po vzporedni regionalni cesti. Daljši zastoj pa je nastal tudi na primorski avtocesti v smeri proti Kopru, saj je bil del prehitevalnega pasu pri prvi nesreči zaprt.

Poglejte še: VIDEO: Grozljive posledice naleta treh tovornjakov na primorski avtocesti

Zdaj je na spletu pristal video posnetek, ki ga je delila organizacija Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah. V njem je moč videti mnoge nespametne poteze številnih voznikov, ki so ob zastoju zapuščali svoja vozila, najdemo pa tudi take, ki so reševalni pas izkoristili za prehitevanje.

V video posnetku je na Vrhniškem klancu moč videti celo voznika, ki je ves čas vozil za gasilskim vozilom. Poglejte si, kaj so včeraj na kamere posneli številni vozniki, ki so obtičali na zaprti primorski avtocesti v smeri Ljubljane.
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Zdaj razumem, zakaj nikogar ne kaznujejo za taka zavržena dejanja. Kamere imajo resolucijo gnilega krompirja! Ja kak jih pa naj identificirajo???
0
Lojze Smole
Pred 19 tedni
Zakaj na TV nikoli ne vidim posnetka kako se je v takem primeru potrebno obnašati na cesti? Vsak bo lahko nekoč potreboval tako pomoč! To je razlika med smrtjo in življenjem pogosto.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Z motorjem se je ustavila na avtocesti: Poglej si, kaj je storil tovornjakar!VIDEO: Grozljiv posnetek trčenja na Hrvaškem: V cestninsko postajo s 150 km/hSMEH: Američana je žena učila bosanskega jezika: Tako ga je potegnila za nos!VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!Kužku je pokazala fotografijo: Ker je storil zatem, ti bo takoj ogrelo srce!VIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"VIDEO: Grozljivka iz Grčije in Italije: Zadela jih je toča, velika kot pomaranča!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetSlovenski voditelj jo je zakuhal: To je storil, ko sta mu pomagala iz morjaSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiSMEH: Na letališču so mu hoteli zaračunati 100€: Ne boste verjeli, kaj je storil!VIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Papiga Kaja znova navdušila: Tako je tokrat igrala štiri v vrsto!VIDEO: Kingstoni preuredili svojo uspešnico: Parodija je nasmejala Slovence!12-letnik prevzel sodnike na talentu: Za svoj nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Prizor kot iz filma: Obalna straža zajela podmornico za tihotapljenje!Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!VIDEO: Posnetek Slovenca uspešnica na spletu: Tako je opravil "bottle cap challenge"