VIDEO: Šok na primorski avtocesti! To so ob hudem trčenju počeli vozniki...

Včeraj se je na primorski avtocesti znova zgodil pravi kolaps. Že v dopoldanskih urah so se v bližini Ljubljane zgodile številne prometne nesreče, popoldan pa je bilo še huje.

Na primorski avtocesti se je pri Brezovici v smeri Ljubljane pripetila huda prometna nesreča, le dober kilometre za prvo pa je promet ohromila še ena nesreča.

Avtocesta je bila v smeri Ljubljane več časa zaprta, nastal je daljši zastoj, obvoz pa je potekal po vzporedni regionalni cesti. Daljši zastoj pa je nastal tudi na primorski avtocesti v smeri proti Kopru, saj je bil del prehitevalnega pasu pri prvi nesreči zaprt.

Poglejte še: VIDEO: Grozljive posledice naleta treh tovornjakov na primorski avtocesti

Zdaj je na spletu pristal video posnetek, ki ga je delila organizacija Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah. V njem je moč videti mnoge nespametne poteze številnih voznikov, ki so ob zastoju zapuščali svoja vozila, najdemo pa tudi take, ki so reševalni pas izkoristili za prehitevanje.

V video posnetku je na Vrhniškem klancu moč videti celo voznika, ki je ves čas vozil za gasilskim vozilom. Poglejte si, kaj so včeraj na kamere posneli številni vozniki, ki so obtičali na zaprti primorski avtocesti v smeri Ljubljane.
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Zdaj razumem, zakaj nikogar ne kaznujejo za taka zavržena dejanja. Kamere imajo resolucijo gnilega krompirja! Ja kak jih pa naj identificirajo???
0
Lojze Smole
Pred 11 tedni
Zakaj na TV nikoli ne vidim posnetka kako se je v takem primeru potrebno obnašati na cesti? Vsak bo lahko nekoč potreboval tako pomoč! To je razlika med smrtjo in življenjem pogosto.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo