VIDEO: Šok na slovenski avtocesti: Poglej, kaj je moral početi gasilec!

Zavod Ustvarimo reševalni pas na avtocestah je danes na spletu objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo vožnjo gasilcev na intervencijo.

Na avtocesti Slovenska Bistrica - Maribor se je včeraj zgodila prometna nesreča, gasilci pa so imeli nemalo težav pri prebijanju mimo zastoja.

Video posnetek je nastal iz gasilskega tovornjaka PGD Slovenska Bistrica, mnogi vozniki pa niso pravilno vzpostavili reševalnega pasu. Eden izmed gasilcev je zato moral teči po avtocesti, da je usmerjal promet.

Ob video posnetku so pri zavodu Ustvarimo reševalni pas na avtocestah zapisali: "Vsem voznikom in voznicam predlagamo, da si posnetek pogledajo do konca in se za trenutek postavijo v kožo ukleščenega v vozilu, katerega se vidi na koncu posnetka. Vedno, ko se promet na avtocesti zaustavlja ali se zaustavi, ustvari reševalni pas in reši življenje!"

Pohvalili so tudi voznika gasilskega tovornjaka, video posnetek pa je brez dvoma nov dokaz, zakaj moramo ob zastoju na avtocesti takoj vzpostaviti reševalni pas. Šteje namreč vsaka sekunda!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"