VIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policija

V petek zvečer je bilo v središču Ljubljane zelo napeto ozračje. Najprej je en izmed obiskovalcev v notranjosti lokala, v katerem se snema resničnostni šov Bar, sprožil gasilni aparat, zaradi česar so morali prostor evakuirati.

Tik zatem je tekmovalec Grega Jakhel Kolarević izvedel, da naj bi sotekmovalcem grozili ob prostovoljnem izstopu iz šova, zato je razbil vhodna vrata.

Tekmovalci so se pred Barom razburjali nad razmerami v stanovanju ter nad obnašanjem produkcije.

Domov naj bi hotela tudi tekmovalka Karmen, a si zaradi kazni iz strani produkcije šova tega ni upala storiti. Ta je novinarjem dejala, da je stanje v stanovanju katastrofalno, ob prostovljnem odhodu pa naj bi ji grozili z denarno kaznijo v višini med 10 in 30 tisoč evrov.

»Imam lokal, rekli so, da mi bodo blokirali račun in da ne bom mogla vzdrževati otrok,« je novinarjem Žurnala24 zaupala Karmen.


Prav Karmen je moč videti na video posnetku, ki je danes obkrožil Slovenijo. Ta je bila po incidentu z gasilnim aparatom in razbitimi vrati povsem na koncu z živci, na kraju dogodka pa je morala posredovati celo policija.

Ustanovitelj produkcijske hiše Omega Production Nemanja Mičić je očitke o slabem stanju stanovanja zavrnil, glede kršenja pogodbe ob predčasnem odhodu pa povedal, da je za to že v pogodbi predvidena kazen.

V petek in soboto so kljub temu Bar zapustili štirje tekmovalci - Grega, Karmen, Tamara in Katarina. Slednja si je nato premislila, v javnosti pa se pojavljajo namigovanja, da naj bi iz šova medtem izstopili vsi tekmovalci. Koliko je v tem resnice, zaenkrat ostaja še neznanka.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Da so na tej TV ena sama velika lakomna banda mi je jasno, zato teh zrežiranih shovov ne gledam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice