VIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policija

V petek zvečer je bilo v središču Ljubljane zelo napeto ozračje. Najprej je en izmed obiskovalcev v notranjosti lokala, v katerem se snema resničnostni šov Bar, sprožil gasilni aparat, zaradi česar so morali prostor evakuirati.

Tik zatem je tekmovalec Grega Jakhel Kolarević izvedel, da naj bi sotekmovalcem grozili ob prostovoljnem izstopu iz šova, zato je razbil vhodna vrata.

Tekmovalci so se pred Barom razburjali nad razmerami v stanovanju ter nad obnašanjem produkcije.

Domov naj bi hotela tudi tekmovalka Karmen, a si zaradi kazni iz strani produkcije šova tega ni upala storiti. Ta je novinarjem dejala, da je stanje v stanovanju katastrofalno, ob prostovljnem odhodu pa naj bi ji grozili z denarno kaznijo v višini med 10 in 30 tisoč evrov.

»Imam lokal, rekli so, da mi bodo blokirali račun in da ne bom mogla vzdrževati otrok,« je novinarjem Žurnala24 zaupala Karmen.


Prav Karmen je moč videti na video posnetku, ki je danes obkrožil Slovenijo. Ta je bila po incidentu z gasilnim aparatom in razbitimi vrati povsem na koncu z živci, na kraju dogodka pa je morala posredovati celo policija.

Ustanovitelj produkcijske hiše Omega Production Nemanja Mičić je očitke o slabem stanju stanovanja zavrnil, glede kršenja pogodbe ob predčasnem odhodu pa povedal, da je za to že v pogodbi predvidena kazen.

V petek in soboto so kljub temu Bar zapustili štirje tekmovalci - Grega, Karmen, Tamara in Katarina. Slednja si je nato premislila, v javnosti pa se pojavljajo namigovanja, da naj bi iz šova medtem izstopili vsi tekmovalci. Koliko je v tem resnice, zaenkrat ostaja še neznanka.
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Da so na tej TV ena sama velika lakomna banda mi je jasno, zato teh zrežiranih shovov ne gledam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jože Potrebuješ s solzami v očeh, to so Čuki storili na pogrebu fantkaFant je vsak dan opazoval gasilce! Poglejte si, kaj je storil na božični večer...Slovenec v šoku! To so mu storili policisti, ko je preizkušal nov motor...Božična animacija z ježkom obkroža svet, posnetek bo navdušil tudi tebeVIDEO: To je hiša, v kateri živi Jakov Fak, notranjost bo prevzela tudi tebeVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je Čehinja naredila za nekaj tisoč evrovVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, parkeljni bodo Sloveniji prinesli palicoUčiteljica je sedla Božičku v naročje. Ko je odstranil brado, je doživela šok!Deklica iz Ukrajine šokirala sodnike, njen glas je kot bi poslušal angeleŽenin je v zrak vrgel poročni šopek, reakcija prič je nasmejala svetVIDEO: Luka Dončić z izjemno igro v zadnjih minutah pokopal Houston RocketsVIDEO: Talentiran fant postal zmagovalec šova The Voice, uničil je vso konkurencoVIDEO: Zadnji koncert Oliverja Dragojevića, ob njegovem petju so ljudje jokaliRus je vozniku v križišču dal lekcijo, pregnal ga je na rep koloneKuhinja v šovu Slovenija ima talent? Z žirantko Marjetko je povezan tudi ta finalist...Med vožnjo po Keniji doživela šok, napadli so ju razbojniki z mačetamiS tovornjakom zapeljal v električno napeljavo, nato je eksplodirala pnevmatikaPravico je vzel v svoje roke! Tako se mu je maščeval, ker je prehitel vrstoPosvojena psička ni nikoli pomigala z repkom, nato se je zgodil pravi čudežFant v trgovini vse pustil brez besed, z jodlanjem je navdušil ves svetŽupnik iz Bohinja delil simpatično sporočilo svetega MiklavžaVratar postal senzacija: Najprej je zadel gol, nato ubranil enajstmetrovko...SMEH: To je božična reklama Telekoma, ki je nasmejala mnoge SlovenceVIDEO: V bolnišnici so ji rekli, da je njen otrok mrtev, nato se je zgodil čudežVIDEO: Slovenski novinar v šoku, med vklopom v živo se je znašel med eksplozijami