VIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policija

V petek zvečer je bilo v središču Ljubljane zelo napeto ozračje. Najprej je en izmed obiskovalcev v notranjosti lokala, v katerem se snema resničnostni šov Bar, sprožil gasilni aparat, zaradi česar so morali prostor evakuirati.

Tik zatem je tekmovalec Grega Jakhel Kolarević izvedel, da naj bi sotekmovalcem grozili ob prostovoljnem izstopu iz šova, zato je razbil vhodna vrata.

Tekmovalci so se pred Barom razburjali nad razmerami v stanovanju ter nad obnašanjem produkcije.

Domov naj bi hotela tudi tekmovalka Karmen, a si zaradi kazni iz strani produkcije šova tega ni upala storiti. Ta je novinarjem dejala, da je stanje v stanovanju katastrofalno, ob prostovljnem odhodu pa naj bi ji grozili z denarno kaznijo v višini med 10 in 30 tisoč evrov.

»Imam lokal, rekli so, da mi bodo blokirali račun in da ne bom mogla vzdrževati otrok,« je novinarjem Žurnala24 zaupala Karmen.


Prav Karmen je moč videti na video posnetku, ki je danes obkrožil Slovenijo. Ta je bila po incidentu z gasilnim aparatom in razbitimi vrati povsem na koncu z živci, na kraju dogodka pa je morala posredovati celo policija.

Ustanovitelj produkcijske hiše Omega Production Nemanja Mičić je očitke o slabem stanju stanovanja zavrnil, glede kršenja pogodbe ob predčasnem odhodu pa povedal, da je za to že v pogodbi predvidena kazen.

V petek in soboto so kljub temu Bar zapustili štirje tekmovalci - Grega, Karmen, Tamara in Katarina. Slednja si je nato premislila, v javnosti pa se pojavljajo namigovanja, da naj bi iz šova medtem izstopili vsi tekmovalci. Koliko je v tem resnice, zaenkrat ostaja še neznanka.
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Da so na tej TV ena sama velika lakomna banda mi je jasno, zato teh zrežiranih shovov ne gledam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!