VIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policija

V petek zvečer je bilo v središču Ljubljane zelo napeto ozračje. Najprej je en izmed obiskovalcev v notranjosti lokala, v katerem se snema resničnostni šov Bar, sprožil gasilni aparat, zaradi česar so morali prostor evakuirati.

Tik zatem je tekmovalec Grega Jakhel Kolarević izvedel, da naj bi sotekmovalcem grozili ob prostovoljnem izstopu iz šova, zato je razbil vhodna vrata.

Tekmovalci so se pred Barom razburjali nad razmerami v stanovanju ter nad obnašanjem produkcije.

Domov naj bi hotela tudi tekmovalka Karmen, a si zaradi kazni iz strani produkcije šova tega ni upala storiti. Ta je novinarjem dejala, da je stanje v stanovanju katastrofalno, ob prostovljnem odhodu pa naj bi ji grozili z denarno kaznijo v višini med 10 in 30 tisoč evrov.

»Imam lokal, rekli so, da mi bodo blokirali račun in da ne bom mogla vzdrževati otrok,« je novinarjem Žurnala24 zaupala Karmen.


Prav Karmen je moč videti na video posnetku, ki je danes obkrožil Slovenijo. Ta je bila po incidentu z gasilnim aparatom in razbitimi vrati povsem na koncu z živci, na kraju dogodka pa je morala posredovati celo policija.

Ustanovitelj produkcijske hiše Omega Production Nemanja Mičić je očitke o slabem stanju stanovanja zavrnil, glede kršenja pogodbe ob predčasnem odhodu pa povedal, da je za to že v pogodbi predvidena kazen.

V petek in soboto so kljub temu Bar zapustili štirje tekmovalci - Grega, Karmen, Tamara in Katarina. Slednja si je nato premislila, v javnosti pa se pojavljajo namigovanja, da naj bi iz šova medtem izstopili vsi tekmovalci. Koliko je v tem resnice, zaenkrat ostaja še neznanka.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Da so na tej TV ena sama velika lakomna banda mi je jasno, zato teh zrežiranih shovov ne gledam.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke