VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!

Včeraj smo bili v slovenskem parlamentu priča nenavadnemu prizoru, za katerega so poskrbeli nekateri poslanci Levice ter člani stranke SD Matjaž Nemec, Meira Hot in Marko Koprivc.

Prizori med celotno sejo v državnem zboru so po mnenju mnogih spominjali na tiste iz otroškega vrtca, takšen odnos poslancev pa so mnogi na spletu označili za neprimernega.

Kaos se je v našem parlamentu začel po tem, ko je Tadeja Šuštar iz stranke NSi predstavila stališče svoje poslanske skupine o petem paketu protikoronske zakonodaje. Opozicija je ob tem protestirala proti Jožetu Tanku, ki je številnim poslancem med postopkovnimi predlogi skakal v besedo. Poslancu SD Matjažu Nemcu je med tem izrekel opomin in mu odvzel besedo.

Povod za kaos v parlamentu:Nekateri poslanci Levice in SD-ja so z dlanmi začeli udarjati po mizah, zaradi hrupa pa se poslanke NSi med govorom ni slišalo. Poslanka stranke Levica Violeta Tomić je po mizi udarjala tudi s pisalom. Dogajanje je v parlamentu skušal umiriti Tanko, a pri tem ni bil uspešen.Kljub opozorilom se tolčenje po mizah poslancev iz opozicije ni končalo, vse skupaj pa se je zaključilo tako, da so člani opozicije, ki so na takšen način protestirali, kmalu zapustili izredno sejo.

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Opozicija je na ta način protestirala proti Tanku, ki je Nemcu nasilno odvzel besedo, proti čemur je protestiral tudi sam Nemec. Če se video ne začne v začetku vse frke gledalec dobi vtis, da so levičarji zakuhali sraje. Zakuhal ga je pa Tanko. Temu se reče po šolsko "iztrgano iz konteksta".
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!