VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!

Včeraj smo bili v slovenskem parlamentu priča nenavadnemu prizoru, za katerega so poskrbeli nekateri poslanci Levice ter člani stranke SD Matjaž Nemec, Meira Hot in Marko Koprivc.

Prizori med celotno sejo v državnem zboru so po mnenju mnogih spominjali na tiste iz otroškega vrtca, takšen odnos poslancev pa so mnogi na spletu označili za neprimernega.

Kaos se je v našem parlamentu začel po tem, ko je Tadeja Šuštar iz stranke NSi predstavila stališče svoje poslanske skupine o petem paketu protikoronske zakonodaje. Opozicija je ob tem protestirala proti Jožetu Tanku, ki je številnim poslancem med postopkovnimi predlogi skakal v besedo. Poslancu SD Matjažu Nemcu je med tem izrekel opomin in mu odvzel besedo.

Povod za kaos v parlamentu:Nekateri poslanci Levice in SD-ja so z dlanmi začeli udarjati po mizah, zaradi hrupa pa se poslanke NSi med govorom ni slišalo. Poslanka stranke Levica Violeta Tomić je po mizi udarjala tudi s pisalom. Dogajanje je v parlamentu skušal umiriti Tanko, a pri tem ni bil uspešen.Kljub opozorilom se tolčenje po mizah poslancev iz opozicije ni končalo, vse skupaj pa se je zaključilo tako, da so člani opozicije, ki so na takšen način protestirali, kmalu zapustili izredno sejo.

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Opozicija je na ta način protestirala proti Tanku, ki je Nemcu nasilno odvzel besedo, proti čemur je protestiral tudi sam Nemec. Če se video ne začne v začetku vse frke gledalec dobi vtis, da so levičarji zakuhali sraje. Zakuhal ga je pa Tanko. Temu se reče po šolsko "iztrgano iz konteksta".
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"