VIDEO: Štirje kovači zapeli svojo uspešnico: Praznujejo že 70. obletnico delovanja!

V preteklem delu priljubljene oddaje Glasbeni pozdrav, skozi katero nas vodi Andrej Hofer, smo bili gledalci priča čudovitim nastopom.

Svoje pevske talente so pokazali tudi člani Ansambla Štirje kovači, ki prav letos obeležujejo že 70 let svojega glasbenega ustvarjanja.

V oddaji Glasbeni pozdrav so tokrat gostili legendarne Štiri kovače in njihovih skorajšnjih častitljivih 70 let ustvarjanja. Poleg omenjenih glasbenikov so nastopili še Ansambel Petka, Ansambel Šepet, Ansambel Gregorja Kobala, Janja Brlec, Severa Gjurin in Gal Gjurin.


RTV Slovenija, YouTube
Ansambel Štirje kovači se je v preteklem delu oddaje predstavil s petjem svoje uspešnice "Ne zamerite mi", ki so jo javnosti predstavili leta 2015. Pod avtorja besedila in glasbe se podpisuje soustanovitelj in vodja ansambla Franc Šegovc.

Prisluhnite čudovitemu glasbenemu nastopu iz oddaje Glasbeni pozdrav, pri katerem so člani Ansambla Štirje kovači zapeli svojo uspešnico "Ne zamerite mi". Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Moj globok poklon temu ansamblu, čeprav sem bolj rocker. Face iz tega ansambla so čiste legende. Sploh pa je vrhunec troglasje na začetku refrena, ko se zasliši mili, malce prehlajen in značilni vokal g. Franca, zaščitni znak Kovačev. Zame so enako veliki kot Avseniki, Slaki, Miheliči in Alpski...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik