VIDEO: Tako so na Jesenicah protestirali zaradi previsokih položnic za ogrevanje

Danes je na spletu zaokrožil video posnetek z Jesenic, pri katerem lahko spremljamo pravo dramo v prometu.

Številni prebivalci so namreč na nenavaden način protestirali proti previsokih položnicah za ogrevanje.

"Jeseničani z ustavljanjem prometa na glavnem krožišču protestirajo zaradi previsokih položnic za ogrevanje," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani informativne oddaje Svet.

Nekateri prebivalci Jesenic so namreč s hojo čez prehod za pešce ohromili promet, da bi tako vodilnim dali vedeti, da imajo dovolj. Motijo jih namreč visoke cene ogrevanja, njihovo početje pa številni spletni uporabniki podpirajo.

Poglejte si, kako so Jeseničani v preteklih dneh protestirali zaradi previsokih položnic za ogrevanje. Podpirate njihovo dejanje?
0
JeklenaPest
Pred 18 tedni
S tem ne bodo dosegli nič. Najti je treba podgano, ki je vse to zakrivil, ga pripreči za avtokljuko in testirati, če lahko teče 50km/h.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!