VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!

V novi sezoni preteklega dela oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci znova priča dozi smeha.

Tokrat so ob koncu oddaje v rubriki Mala terasa pripravili parodijo, pri kateri je Tilen Artač priredil znano uspešnico skupine Bepop.

"Največja glasbena atrakcija pa tokrat meri površino svoje strehe," so ob parodiji zapisali na omrežju YouTube, kjer je video posnetek dosegel že več kot 10 tisoč ogledov in sodeč po odzivih nasmejal mnoge gledalce.


#kajdogaja, YouTube
Tilen Artač je tokrat nastopil kot slovenski premier Robert Golob in zapel priredbo pesmi "Moje sonce", ki jo je skupina Bepop predstavila leta 2002. Omenjena pesem velja za eno njihovih največjih uspešnic - avtor besedila je Primož Pogelšek, glasbo za pesem je napisal Zvonimir Tomac. Z njim je zapela tudi Tinkara Fortuna, ki je od leta 2002 članica priljubljene skupine Bepop.

Parodijo so tokrat poimenovali "Štrom na sonce", ime glasbenega izvajalca pa spremenili v Golopop. Prisluhnite parodiji, pri kateri je Tilen Artač zapel kot slovenski predsednik vlade Robert Golob.
1
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ma čisto dobra sta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!